Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 71023362
Bătălie între firmele ce vor să se înfrupte din programul „Laptele şi Cornul”

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Fernandel
Domnule Rotundu, este corect să lăsa-ţi un puşcăriaş să scrie de despre foştii ziarişti comunişti, chiar dacă au fost turnători la Securitate? Are el acest drept moral? De ce nu a-ţi pus articolul pe site-ul Jurnalului? De ce l-aţi ascuns? Va fost frică de consecinţe?
Autor: Piranda
Fernandele, Fernandele dă ce nu citeşti toati jurnalili di pi intărnet? Dacă citeai editorialul din tri iulii nu te mai luai de Domnul Rotundu! Căutai pă la alţii! Digiaba ai făcut şcoală pi la mititica! Tot nu-ţi placi să citeşti tăt, tăt!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă