Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sport
Administraţie
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 77920675
Ziua Imnului Naţional umbrită de originalitatea lui Conţac

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Anonim
Pe undeva Contac are dreptate. Imnul national se intoneaza si in cazul decesului unor personalitati. Va dati seama cit de penibil e sa cinti la capatiul unui mort "Desteapta-te romane / Din somnul cel de moarte..."
Autor: un cetatean
si totusi cine este Contac? nu mai mult decat un analfabet cu bani...chiar asa am ajuns ?

Autor: eu
Ce caută Gheorghiţă în fotografie? Să nu-i vad fatza...
Autor: firoscosul
Iar a dat dobitocul cu bata in balta!!!Nici Anglia nu mai e de mult imperiu, dar si-a pastrat imnul. Nemaivorbind de Marseilleza franceza: Aux armes, citoyens! e doar unul dintre versuri, dar francezii nu si-au pus problema ca ar incita la razboi. E drept, ei au in spate si putina cultura, nu ca...Doamne, si e presedintele CJ-ului din judetul ce a dat tarii atatea genii. Cateodata, e drept, mai da si prostia pe diafara in acest judet. Exemplul e elocvent!
Autor: Passpartout
Conţac n-a făcut decât să reia o afirmaţie mai veche, lansată de UDMR, cum că imnul nostru este incitant la violenţă şi totodată şovin. Conţac crede că dacă a intrat în posesia unei licenţe, de acum înseamnă că este şi cultivat. Sunt convins că nu ştie cum s-au născut cele trei culori pe steagul românesc. Dacă ar fi ştiut, n-ar mai fi vorbit cum a vorbit. Şi-apoi, ar fi prea mult să-i cerem lui Conţac să ştie cine a fost Andrei Mureşan şi rolul jucat în istoria României. Să-l lăsăm pe şofer să moară pe limba sa cea mai cunoscută: manivela. A-l băga în seamă ar însemna să-l recunoaştem egalul nostru, sau, mai înjositor, să ne coborâm la nivelul înţelegerii sale.
Autor: Anonim
o hahalera de om care iese din cand in cand la rampa numai cu asemenesa declaratii..un escroc patentat, o rusine a acestui si asa nenorocit de judet...nu a miscat un deget acest semi-analfabet de contac pt prapaditul asta de judet
Autor: Anonim
pacat.mare pacat.pacat ca soarta ne-a harazit ca acest ticalos fara scrupule sa conduca acest judet.cred cu tarie ca asemenea nulitate il va conduce pe ultimul drum!
Autor: lulu
sa ajunga dom contac,personaj din povesti (tragice pt locuitorii bt) cu 2 clase mai mult decat trenul sa fie in fruntea judetului.oare dumnezeu ne-a uitat pe toti?cred ca si acum plang in pumni acei oameni care au votat PartidulSubDezvoltarii(PSD) si implicit pe acest badaran insuportabil!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă