Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 75089883
Ciocnire cu scântei între prefectul Roman şi preşedintele Conţac

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: gogu villa nova
contac si tomescu doua nume care nu fac cinste si nici onoare judetului botosani. dupa cum se vede in poza c,contac ai recomand o drastica dieta si o indelungata cura de slabire.
Autor: Gata!
Terminati o data cu certurile si scandalurile si ginditi-va cum sa fiti de folos acestui judet nenorocit, nu incurcati oamenii cu dusmania voastra, ca nu sunteti de capul vostru, sunteti sefii acestui judet si tot ce faceti trebuie sa fie in interesul lui, nu intereseaza daca voi va simpatizati sau nu. In caz contrar ar trebui sa anunte cineva presedintele tarii sa trimita, ca in Liban, trupele ONU sa aplaneze conflictul!
Autor: AMERICANUL
Cel mai slab prefect si primar din istoria Judetului si a municipiului! Cit despre Domnul Contac pe care sincer nu il cunosc ii cam depaseste pe cei doi.Sincer il simpatizez si mai lasati dracului toate certurile si apucati-va de treaba,aveti cel mai prost oras,ca la voi la nimenea,strazi si extinderi de spatii lipite de blocuri ca niste cotete.Pacat de personalitatile care s-au nascut la voi!! La petreceri sinte-ti primii!!!
Autor: pt americanul
SINCER parerea ta nu are nici o relevanta!!!
Autor: AMERICANUL
pentru ,,pt americanul"

Tu stii ce inseamna relevanta?

La Botosani se naste un destept si un milion de prosti tu oare din ce grup faci parte?

Lasati vorbele si va apucati de treba aveti un oras de rahat.Asta este!

Va doresc successs!!

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă