Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 92437886
Conflictul Roman - Conţac ia proporţii şi devine ridicol

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: gigi
ce tot ii dai bai Contac cu Elvadeanu asta ca a fost securist ,ca asa si pe dincolo...cum de nu ti-a spus ofiterul ala de securitate si de securistii de la PSD-Egner si Vazdoaga???
Autor: observatorul
Asistam la o telenovela de prost gust intr-un judet al sarmanilor. Combatantilor trebuie sa li se arate cartonasul ROSU!Un razboi al orgoliilor prostesti alimentat la sugestia unora si de fostul liberal Cristi Roman, prefectastazi care ar trbui sa stie ca cel mai destept cedeaza. E foarte bine cand avem societati in spate, in cazul unei iesiri din viata publica au respectivii cu ce trai. Astazi la Botosani e meci mare,scarbit de ceea ce vad si aud va adresez lozinca galeriei, RUSINE>>RUSINE>>RUSINE SA VA FIE!
Autor: calul troian
Mai nea dragus ne omori cu preputul gandirii tale filozofice ,cu posibilele conspiratii din interiorul psd ce ar viza de barcarea lui nea costica. Mata ai fost un elev si un student slabut la carte, nici la capitolul morala nu stai prea bine. Mai vad in articol un trepadus balbait unul achitei care se baga in seama.Privind aceasta disputa jalnica care tinde sa ia proportii as spune ca ne meritam soarta. Asta am semanat, asta culegem. RUSINE!
Autor: ghiţă din lume
BĂI MANIVELĂ MAI LAS-O MOALE CU DOMNUL PREECT CĂ ESTE CU VREO 3 CLASE PLUS ŞCOALA TA PESTE TINE.CHIAR TE CREZI BURICUL PĂMÎNTULUI ÎN JUDEŢ. NU VEZI CĂ NU EŞTI ÎN STARE SĂ LEGI MAI MULTE CUVINTE. DACĂ STAI ACOLO LA CJ STAI FIINDCĂ AI AVUT PROŞTII CARE ŢI-AU LUAT BANII NU FIINDCĂ EŞTI PREGĂTIT.
Autor: ghiţă din lume
BECALI ESTE MAI BINE PREGĂTIT LINGVISTIC DECÎT TINE. EL DINTR-O CARTE CITEŞTE 2-3 PAGINI. TU NICI TITLUL NU-L POŢI CITI.

ANALFABETULE!

GÎNGÎITULE!

LASĂ-NE CĂ NE-AI PLICTISIT.

Autor: coco
Pe Contac il inteleg, grohaie ca asta stie sa faca, iar pe Roman il compatimesc fiindca trebuie sa grohaie ca sa priceapa ceva Contac.
Autor: Autor:Un nuntas din 6 octombrie 2oo6
Domnule Contac va compatimesc sincer pentru ca incepand cu data de 9 octombrie 2oo6 nu veti mai putea glasui prea mult.De ce?Pentru ca, incepand cu data de mai sus CJ va fi condus de -nasul cu finul- adica prefect + finul.Amandoi din Falticeni,si Roman si Secrieru,s-au facut cumatri si vor conduce destinele botosanenilor. E corect?Prin zona lor n-au nevoie de conducatori? Ce ziceti domnule Contac,cam greu de luptat cu reteaua!Fiti atent,si nu-i lasati!

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă