Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Social
Horoscop
Umor
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18598
De la 07 Ianuarie 2003
123239666
pnl
Editorial

Preotul maniac, ierarhii ticăloşi şi educatorii nevolnici

  • Ioan Rotundu
  • 2 February 2018, 23:00
Despre preotul profesor de Religie care s-a masturbat în faţa fetelor de clasei a XII-a de la Liceul Tehnologic Copşa Mică s-a dus vestea în întreaga ţară. Adrian Circa (foto), preot ajuns profesor de Religie graţie unei cârdăşii politice dintre Ministerul Educaţiei şi Patriarhia Română, cârdăşie pusă la cale de miniştrii PSD ai Educaţiei cu binecuvântarea liderului suprem al partidului Liviu Dragnea, cu certitudine este un maniac sexual. Cum profesorii de Religie în sutană nu sunt testaţi psihologic, testare care nu se face nici la admiterea în seminarii sau la facultăţile de Teologie, la catedrele din şcoli au ajuns fel de fel de preoţi cu manifestări care de care mai ciudate.
Directorii de şcoli sunt informaţi de elevi, de diriginţi, de ceilalţi profesori despre manifestările ciudate ale unor preoţi care predau Religia în şcoli dar toate aceste aspecte sesizate sunt muşamalizate la nivel de conducerea şcolii, ei devenind astfel părtaşii nelegiuirii preoţilor fără să conştientizeze că de fapt fac un mare rău elevilor, mai ales în formarea personalităţii lor pentru viaţă, impunându-le prin minciună să accepte umilinţele preoţilor.
Ne mirăm de ce generaţiile care ies de pe băncile şcolii au un comportament social cu multe defecte educative. Iată că o parte din explicaţii apar din când în când în spaţiul public dar reacţia părinţilor, a societăţii civile este anemică când vine vorba de slujitorii Domnului care se dovedesc că sunt mai diavoli decât diavolii creaţi tot de ei să-i înspăimânte pe cei dominaţi de ignoranţă.

După ce trei fete l-au filmat pe preot şi au informat-o pe diriginta clasei, cum s-a dovedit în ancheta efectuate de Tv Obiectiv, diriginta s-a crucit de ce a putut vedea şi a cerut fetelor şi părinţilor să nu spună nimănui nimic. La aşa o decizie luată de cei care ar fi trebuit să fie primii în a lua măsuri împotriva preotului, fetele au postat filmuleţul pe reţelele de socializare. Aflând de filmuleţ, preotul a demisionat imediat iar IŞJ Alba a dispus o anchetă.
Ciudat, dar ancheta celor de la IŞJ nu s-a axat pe manifestările de maniac sexual ale preotului pe motiv că acesta a demisionat. În schimb, inspectorul şcolar s-a arătat direct interesat de gestul de protest al fetelor şi pe ele le-a supus anchetei, nu pe dirigintele şi directorul liceului care au cerut fetelor şi părinţilor muşamalizarea. cazului.
Stau şi mă gândesc dacă dirigintele clasei şi directorul liceului sunt pedagogi adevăraţi sau nişte nevolnici ajunşi în învăţământ pe căi lăturalnice, de obicei politice. Cum îşi imagina dirigintele şi directorul că preotul mai poate preda Religia în faţa acestor fete de clasa a XII-a care au rămas şocate de ce-au putut vedea. Nu sunt fetiţe, sunt domnişoare care peste câteva luni se vor mărita sau merge la vreo facultate.
Finalul anchetei a fost că directorul, dirigintele clasei n-au nicio vină pentru că n-au ştiut, deci minciuna a primat în ancheta celor de la IŞJ Alba, iar fetele au fost sancţionate cu mustrare scrisă şi scăderea notei la purtare. Ce lecţie de viaţă au primit fetele din clasa respectivă, cele trei fete care au luat atitudine, doar ele au luptat ca adevărul să primeze iar cei plătiţi din banii noştri au decis ca adevărul să fie măsluit iar susţinătorii lui pedepsiţi?
Dar ticăloşie şi mai mare a venit din partea ierarhilor din cadrul Mitropoliei Ardealului care s-au grăbit să facă şi ei o anchetă. Din ancheta ierarhilor a reieşit că preotul avea o mâncărime în zona anghinală şi s-a scărpinat, un gest omenesc firesc şi care nu poate fi considerat obscen. Vicleni şi făţarnici cum sunt toţi slujitorii Bisericii, aceşti ierarhi cred că pot prosti o clasă de fete, cele mai multe majore, cum că ele n-ar putea face diferenţa dintre o masturbare şi o scărpinare?
Filmuleţul arată clar ce preocupare avea preotul aflat la catedră iar din ancheta celor de la Tv Obiectiv rezultă clar că preotul s-a masturbat în faţa fetelor. Biserica Ortodoxă Română trece printr-o perioadă de gravă degradare morală a slujitorilor săi. Preoţi maniaci sexual, pedofili, ierarhi şi călugări homosexuali, chiolhanuri prin casele praznicale şi mănăstiri, preoţi beţi la volan şi recalcitranţii etc. cam aceasta-i imaginea actuală a celor care se vor a fi păstorii noştri spirituali şi în faţa cărora nevestele se spovedesc.

Ne trimitem copii la şcoală să fie educaţi iar ei ajung să vadă şi să treacă prin situaţii care n-au nicio legătură cu educaţia şcolară. Jurnalul este plin de faptele reprobabile ale preoţilor ajunşi profesori de Religie iar la emisiunea de reportaje televizate Lumea lu’ Rotundu am peste zece reportaje despre preoţi beţivi, curvari, violenţi, intoleranţi cu cei neajutoraţi sau lacomi peste măsură.
Vina nea aparţine. Cei care merg la biserică sunt puţini, până în 5% dintr-o comunitate parohială. Dar cei care-şi trimit copii la şcoală sunt extrem de numeroşi. Aceşti părinţi ar trebui să ia atitudine când apar în public astfel de cazuri, să ia atitudine fermă când vine copilul de la şcoală şi-i povesteşte despre comportamentul nefiresc la preotului. Din păcate suferim de laşitate, ne hrănim cu principiul fariseic că este păcat să te legi de preot, fără să conştientizăm că de fapt noi suntem mai păcătoşi prin tăcerea noastră decât preotul prin faptele lui. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cum continuă judecătorii să-l şicaneze pe Pitorac
Protejând-o pe Mihaela Lazăr care i-a devalizat contul firmei
Bancul zilei: Nedumerire conjugală
Horoscopul zilei de 1.02.2018
In PSD se discuta deja despre o remaniere guvernamentala
Ce tensioneaza din nou partidul
Ploi si vant, de vineri, in toata tara
Salarii scazute la bugetari:
expertii criminalisti incep protestul fata de scaderea veniturilor cu peste un sfert a veniturilor
Scandalul Microsoft: Parchetul General a sesizat Inspectia Judiciara inca din septembrie 2017
cu privire la Mihaela Moraru Iorga, procurorul de caz
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 2.02.2018
Dezvăluiri despre promiscuitatea morală a cuplului Stavăr㠖 Stâncescu
Ioan Rotundu
O ordonanţă emisă de procurorul Andrei Ostafie deschide cutia Pandorei
Practicienii în insolvenţă pot da iama prin contul firmei fără a răspunde pena
IPprofesor de la şcoala Tudora anchetat pentru gesturi şi limbaj porno
Ioan Rotundu
Primarul Târzioru acuzat că a pus de-o spălătorie auto sub pereţii muzeului
Ioan Rotundu
Marea noastră tragedie
Ioan Rotundu
Romania TV: Taieri de salarii pentru 40.000 de bugetari
Kovesi, prima reactie in scandalul Microsoft:
Ca sef de institutie nu am alte parghii la indemana decat sa sesizez Inspectia Judiciara, atunci cand un procuror greseste. / Nu este niciun motiv sa-mi dau demisia
Catrenul săptămânii
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog