Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Publicitate
Mediu
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123281315
Alianţa PSD-PNL-PRM a fost oficial certificată

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: je
jalnic.prm cu pnl,pnl cu psd?prm cu psd mai merge..se pare,analizind si numrind,c pnl-ul face cele mai multe-2- inelegeri aductoare de umbr asupra partidului.ori e disperare,ori e incontien.pnl cu prm si cu psd?doamne ajut!pt asta pnl va plti,cred eu,la alegeri,acolo unde pnl-itii veritabili nu vor uita aceast ciorb.
Autor: cetatean
VA FI GREU CU ACESTE HIENE NESATULE , PENTRU TOT BINELE CARE IL DORESC PENTRU ACEST JUDET.FI TARE DOMNULE TIBULEAC
Autor: alegator
Dezgustatori... Infantili...
Autor: Lehamite
Astfel de aliante fac sa se constituie PARTIDUL UNIC....PD-L
Autor: Minciuni ,minciuni...
1.Cand PSD+PNL+PRM-aceeiasi 322,care au demis presedintele in 2007-declara razboi la nivel national PD-L,declaratiile personajelor sunt stravezii ! 2.Minciuni de genul"interesul cetateanului"sunt lozinci fara acoperire ;3.Alianta nou formata va avea votul"PA"/la revedere,la alegerile din toamna 4.Alegatorii din Bt. au fost de acord cu nasterea acestei struto-camile? Categoric NU !
Autor: coca
sa nu uitam totusi ca la nivel de tara, PSD-ul are in jur de 600 de mandate d eprimar...fata de PD-L cu vreo 400....Lumea a ales...

Toti politicienii sunt la fel...in goana dupa bani....dar cred ca PSD a facut bine ca s-a aliat cu PNL-va fi bine pt judet. PD-L sunt cei mai rai!!!!!

Autor: dadu
da partidul unic p.c.r.
Autor: h
pnl alianta cu prm? pnl alianta cu psd? jalnic domnilor! s-ar rasuci in mormint Bratienii! cam multe aliante fac pnlistii astia! si ce aliante! patriciu cu vadim tudor? tariceanu cu iliescu? tariceanu cu vadim? doamne doamne!Oare are o limita pierderea puterii? la ce masuri disperate vor mai recurge? asta e o rezolvare de moment.pe viitor vom sti ca a vota cu pnl e totuna cu a vota prm sau psd!sau png.speram ca unii consilieri cu carte si onoare sa treaca la alt pertid
Autor: ALT CETATEAN
Mi-e sila de toate gogoritele care s-au aliat si care isi satisfac propriile orgolii penibile, in loc sa accepte situatia si sa treaca la treaba, indiferent de cine a castigat. Mult succes domnului Tibuleac !!!
Autor: rex
tovarasii acestia, pentru salvarea proprie se comporta de parca le-a luat demnezeu mintile!nici nu le mai pasa de parerea electoratului,asa ca nu vor mai pupa voturi la toamna.(eventual la pastele cailor)
Autor: vicu
sa se alieze experienta buna alui Contac, cu tineretea lui Turcanu, sa colaboreze pe bune cu Tabuleac si atunci oamenii vor vedea ca democratia functioneaza, nu ar fi normal sa fie un partid unic cum vrea Basescu, si el trebuie sa se uite in ograda partidului, sa vada ca exista foarte putina competenta, exista interese, femei de folosit si cam atat.
Autor: suru
si in UE sunt aliante de tot felul, o fi vreun PDList suparat pe aceasta alianta, da ia zi tu,pedelu tatii, voi ce doctrina aveti? ca ati fost FSN, apoi PDSR, apoi,PSDR, apoi, PD, apoi, PNL, apoi PDL, deci tot o strutocamila, violata de toate doctrinele celorlalte, asa ca pas cu sfaturile de aliante, pentru binele public, orice alianta este permisa!
Autor: fane
felicitari domnilor Contac si Campanu, oameni responsabili, i-am votat, sa gaseasca cele mai bune cai de conlucrare si de contrabansare a intentiilor de furtisaguri ale celor de la PDL, ca sunt multi care abia asteapta sa se infrupte, in frunte cu Tibuleac
Autor: Pt.suru"Cine rade la urma..."
De ce incurci binele"public"cu binele personal/de grup/partid ? De aia s-a aliat"lumea buna"din CJ,vin fondurile UE,de vreo 3 milarde de euro pt.Botosani? Mai vorbim dupa alegerile parlamentare din toamna;AMR 5 luni de viatza ptr.strutocamiloiul de la Botosani,pariu ?
Autor: cernobal
Daca si mata esti om de ionoare, halal ONOare.CA sa nu vorbim de Codreanu, alt onorius pauza. Vai de capul ei tara, politica si democratie.
Autor: Aimar Homer
Pentru Fane: mai baiete, recunosti ca i fraudat alegerile? Cum adica i-ai votat si pe Campanu si pe Contac? You are sick!!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog