Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123132445
Ministrul maghiar accentuează dezastrul din sănătate

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: OM
Oare oamenilor din sistemul sanitar le place această situaţie? De ce nu iau o atitudine mai hotărâtă, mai tranşantă? Sau, văzând că n-au cu cine vorbi, au ales altă variantă: părăsirea ţării. Oare netrebnicii din fruntea ministerului nem tudom nimic???
Autor: Natasa
Va fi bine doar pentru spitalele care au primari ca lumea, dar ce ne facem noi la spitalul Saveni cu un primar ca Relu ?.. Ne indreptam cu pasi repezi catre desfiintare.De ce nu mai profeseaza doctorita Sinculescu ? A pierdut spitalul cel mai bun medic intern.
Autor: yyyyyyyyyyy
Va spun eu ,acest sistem medical este deja in colaps ,si cred ca viitorul lui va fi si mai sumbru si o mare parte din vina o are cercelul si acest imbuibat din fruntea ministerului ,acest ungur.Cel mai bine (o spun pentru cei care inca nu sant dependenti de spital )sa cautati alte alternative ,,,naturiste si nu va mai ingramaditi si pentru cea mai mica durere de exemplu ,la farmacie cumparand medicamente ,Vedem clar ca toate aceste farmacii au aparut ca ciupercile si ele nu au aparut pentru BINELE SI INSANATOSIREA noastra ,ci ei de fapt au aparut doar pentru a ne imbolnavi mai tare si luand incontinuu medicamente pentru orice fleac nu vom face decat sai imbogatim si mai tare .
Autor: irina
au innebunit cei din conducerea acestei tari??????numai lucruri din aste fac .cred ca e timpul sa iasa lumea in strada..sa faca ceva ...nu putem sta cu mainile in san si sa acceptam tot ce ei abereaza la tv....nu se mai poate trai asa.....ati vazut care e pensia minima in tarile europene? care sunt salariile minime? ce ingrijire li se da bolnavilor?cat e ajutorul de somaj in tarile europene?fac oamenii de acolo infarct pentru ca nu au cu ce-si plati datoriile si nu au ce manca ? la noi si asta e o mare problema ....e cumplit ce se intampla...si medicii sa bata darabana ca nu le ajung salariile in momentul in care vor trai doar din salariu , nu cand pleaca acasa pe zi cu buzunarul plin.....atunci da ,sunt indreptatiti pentru ca au intr-adevar salarii mizere.....
Autor: Pt.Natasa
Eu zic ,ca aceasta doamna Dr.Sinculescu ar trebui impaiata ca si asa dupa plecarea dansei din sistem cabinetul a fost sigilat si propus ca muzeu al spagii.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog