Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123278283
Guvernul Boc împarte mere elevilor, dar pe banii primăriilor

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: OM
Piticania care se autointitulează prim ministrul României şi maimuţa care este pe fotoliul de la învăţământ mai bine NU "UITAU" SĂ TREACĂ JUDEŢUL BOROŞANI ŞI ALTE 5 JUDEŢE LA FINANŢAREA NENOROCITĂ APĂRUTĂ ÎN "MONITORUL OFICIAL" DIN 29 DECEMBRIE 2009!!!!! Aceşti netrebnici au mirosul foarte dezvoltat, chiar dacă se spune că banii n-au miros!!! Salariile bugetarilor, pensiile, ajutoare pentru cei nenorociţi de soartă şi însoţitorii lor, alocaţiile copiilor au fost rând pe rând dijmuite pentru că nu mai au de unde fura!!! Acum le-au mai venit două idei "genitale": să nu mai treacă la finanţări chiar toată ţara şi să anuleze un program naţional (acel mult hulit "cornul şi laptele") punând la cheltuială bugetele locale cărora nu le dau bani din cauză de furăciune naţională!!!
Autor: un cetatean
Ce-ar fi sa conditionam accesul in curtea scolii cu marul in mana?! Niste bazaconii de origine bolsevica! Care este eficienta programului laptele si cornul? Intr-adevar cei in situatii dificile trebuie ajutati, dar la ce-i dai celui ce n-ar manca niciodata lapte cu piine asa ceva?! Domnului OM ii transmit ca desteptaciunea nu e direct proportionala cu inaltimea, deci... sa-si mai taie din pretentii!!!!!
Autor: OM
Unii comentatori se dovedesc doar lătrăi, fără a pricepe ceva din cele întâmplate în jurul lor! Înainte de a emite judecăţi de valoare cu pretenţii de aforisme, ar fi normal să se informeze mai temeinic, să înţeleagă cele citite în ansamblul lor şi apoi să se lanseze în a face afirmaţii. Aşa, amestecând merele cu bolşevismul şi văzând pretenţii în nişte constatări pe care le face toată lumea care vrea să vadă realitatea, nu cred că pot face altceva decât să se facă de râs!!! Până la urmă e dreptul fiecăruia de a-şi exprima părerea. Chiar dacă acea părere e o aiureală!
Autor: un cetatean
Pe asa ton se mai poate sta de vorba domnule OM! Cei ce fac aluzie la aspectele fizice ale unor persoane nu merita decat comentarii ca precedentul!Si apoi nu se stie ce ne rezerva viata!!!!!!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog