Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123257748
Editorial Lege portocalie

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Ionel
Academicianul Dumitru Mangeron, cercetator şi carturar de factura enciclopedica, autorul a peste 600 de lucrari in domeniul matematicii si mecanicii teoretice, in calitatea de invitat de onoare la un cursul festiv de la IP Iasi ne-a spus: „Scara afirmarii valorice se urca incet, treapta cu treapta”. Din pacate in Romania aceasta scara se urca in functie de carnetul de partid si de „cotizatia” din campania electorala.
Autor: Lina
Circul nu s-a terminat, continuă şi astăzi. Dar sunt convinsă că legea se va vota că portocalii au o mare problemă. Doirectorii lor nu mai au acoperire legală pe post.
Autor: Alibaba
Azi portocalii fac legile lor,. mâine galbenii le vor face pe ale lor, roşii stau la rând cu altele iar noi încasăm toate bobârnacele. Aşa ne trebuie când ne călăuzim după proverbul capul pelcat sabia nu-l taie.
Autor: OM
Cineva punea problema dacă o boală este mai gravă ca nebunia. Chestiunea nu trebuie privită aşa. Nebunia este o boală! Dovadă este faptul că există spitale pentru nebuni. Problema adevărată este cea a proştilor. Pentru ei nu sunt spitale! Aceştia circulă liberi în toate sectoarele de activitate, sunt funcţionari publici cu posibilităţi de avansare până hăt departe şi în toate domeniile, pot fi numiţi politic în orice funcţie, pot, nefericiţii de ei, să ajungă în parlamentul ţării şi în guvern!!!! Şi, ferească Dumnezeu, se pot trezi prim miniştri sau chiar şefi de stat!!! Bine că nu e cazul României!!!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog