Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123264252
Greva profesorilor, un nou foc de paie

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: OM
Ai dracului mai sunt şi "inteligenţii" ăştia din minister! Mari psihologi, mari caractere, dom'le! Cunosc omul dintr-o singură privire!!! Totuşi, eu, un simplu slujbaş al statului român, le dau un sfat. Să nu se joace cu o grenadă al cărui cui de siguranţă este scos şi mai este şi scăpată din mână!!!! //"Când nu vom mai putea răbda, / Când foamea ne va răscula, / Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa / Nici în mormânt!// Pun o întrebare retorică. Oare câţi din cei care conduc destinele învăţământului românesc ştiu cine este autorul acestor versuri? Nu cred că sunt mulţi! Şi vor fi mai puţini dacă în şcolile româneşti se va continua să se studieze inepţiile debitate de bassul-pedală Vergu şi de alte minţi mîncate de cari de pe vremea mezozoicului!!!
Autor: alt om
Ca orice om de bun simt ma intreb de ce oare aceasta tagma profesionala nu cere si marirea normei didactice pentru a-si putea suplimenta veniturile ? Nu realizeaza ca au un program de oligofren ? Un om normal munceste intr-o saptamana cat un profesor intr-o luna, iar balivernele cu pregatirea pentru ore sa le spuna cui vor ei , dar nu noua. Un medic, un inginer, un economist,un avocat, etc. nu are nevoie sa se tina la curent cu noutatile ? Si lor nu li se dau bani pentru carti sau pentru Monitorul Oficial, ca la profesori. Mai sunt multe de spus : copiii lor nu platesc taxe de examen la admitere, au cazare gratuita in camine,concediile lor se suprapun cu vacantele, (daca ninge mai mult stau acasa). In plus, daca n-au chef de ore, dau lucrare de control si apoi le spun elevilor sa citeasca "mai departe", pauzele pot deveni de jumatate de ora sau chiar mai mult, daca gresesc ceva in continutul materiei predate-nu-i nimic. Si exemplele pot continua...
Autor: un profesor pentru alt om
Cum cu ,,om,, nu pot intra in discutie,nu-i cu cine şi gata, bate câpii omul şi visează cai verzi pe pereţi, tin să apreciez realismul ,,altui om,,! Intr-adevar parte din profesorii astia numai drepturi visează, pentru ei şcoala este locul de odihnă iar elevii doar niste cifre ce le asigura posturi!!!Tot respectul pentru cei ce-şi fac treaba chiar daca în cancelarii sunt categorisiti ca profii cu o problemă!!!!
Autor: pt. alt om
Toate categoriile vizate-ca termen de comparatie cu ,,tagma'' profesorilor au si varianta-programului de oligofren-pe care o folosesc frecvent.Dar la salarii nu te-ai gandit sa faci comparatie? Cat incaseaza medicul-de familie-de ex. si toti ceilalti-la pregatire egala? Te citez:intr-o luna cat profesorul in 2-3 ani.La motivatia oferita-efortul e oricum mult prea mare.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog