Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Reportaje
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123303152
Consilier, vechi reclamagiu, obligat să suporte rezultatele năzdrăvăniilor fiului minor

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: un cetatean
Ce naste din pisica, soareci mananca!!!
Autor: tot un cetatean
Abia astepta acest "prim gospodar" al orasului o "gafa", chiar si indirecta pentru a-si mai arunca putin din venin asupra domnului Teodorescu. Daca odraslele sale nenumarate abia isi duc zilele prin acest "grozav oras", de ce sa nu arunce cu noroi intr-un copil, ba chiar mai mult, in parintii lui pentru o prostie pe care probabil o regreta si fara ipocrizia si "cuvintele generoase" din partea acestui mare persoanj, domnul Pitorac. Chiar am ajuns sa-l compatimesc pentru ardoarea cu care cerseste putina publicitate. NU, nu va ajunge ZORO angajand un alcolist care sa-l mai laude din cand in cand cu "marile" sale realizari si bineinteles sa-i raneasca pe toti cei din jurul sau, ca doar trebuie sa existe cineva rau (si daca nu exista,inventam) ca sa para dumnealui bun. PATETIC!!!
Autor: viorel
Copii de beizadele...sa plateasca.
Autor: un taran
Cetatene,esti penibil.Arunca primarul cu noroi in copil?Nu.El singur s-a murdarit.Inventeaza cineva ceva?Nu.Fapta sa intimplat.Ipocritul esti tu,pentru ca bagi copii primarului intro problema de care nu ai habar.Si daca tot vrei sa comentezi ceva-fii la obiect si nu bate cimpii.
Autor: Manivelu'
"şi a cărui tată" se scrie "si al carui tata"
Autor: fost cetatean
Tara "plange" datorita perioadei critice prin care trece si totusi tot ce vad si aud pretutindeni este politica. Nu va e rusine? Pana si acest loc pe care voi il numiti oras a avut probleme cu inundatiile si in loc sa cereti o mana de ajutor prin intermediul presei, voi va aruncati cu pietre in cap...probabail din lipsa de ocupatie. Pana la urma ce treaba are acest accident cu functia de consilier pe care a ocupat-o tatal copilului? Evident..politica. V-ati ganditi macar o clipa ca aceasta prostie pe care a facut-o acel copil le-a adus mult rau parintilor si nu bine? Da, a facut un lucru foarte grav si va suporta consecintele, insa aveti copii asa de perfecti incat va umflati asa in pene si va permiteti sa-i judecati pe ceilalti? Ma bucur ca am plecat din acest oras!
Autor: "ia de la basescu"
@un taran: "fapta sa intamplat", "intro problema" "cimpii". aliasul folosit de dumneavoastra poate sugera o slaba pregatire profesionala, clar subliniata si in comentariul postat. Vorba din popor : "Daca taceai, filozof ramaneai!" Eu unul tind sa nu cred ca sunteti un taran din acest "oras" in care oamenii din aceasta categorie sociala(taranii) folosesc wc-ul din spatele casei si apoi se aseaja in fata calculatorului conectat la internet si posteaza diverse comentarii de prost gust. Poate sunteti dumneavoastra un fel de taran modern care isi praseste in curte folosind internetul. E clar ca dumneavoastra bateti "cimpii".

Ca sa revin la articol, asa cum bine a remarcat si @manivelu' nici autorul acestui ariticol nu stapaneste bine limba romana desi are pretentiile unui ziarist. Articolul este ridicol de subiectiv si orice pesoana cu nivel mediu de pregatire poate sesiza acest lucru. Inca din titlu autorul... ->

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog