Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Decese
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123236976
Ca să ia primăria Botoşani, a deschis sacul cu promisiuni

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Un cetatean
D-l Oprisanu poate realiza fara probleme ce si-a propus,avand in vedere calitatile sale de bun manager,va sti sa gestioneze corect veniturile municipiului.

Pentru a crea locuri de munca in Botosani,vor fi atrasi investitori romani si straini prin oferirea acestora facilitati fiscale si de utilitati.Nu cum a procedat D-l Flutur,in loc sa atraga investitori,el i-a fugarit cerandul-le comisioane de zeci de mii de euro.

Autor: amintire
domnul doctor de pe ce planeta a-ti aterizat in botosani. cu asemenea promisiune alianta o sa castige OSULA. lucrati la spitalul de nebuni si vati molipsit cumva??????
Autor: Tralala
Băi Oprişanule mai vreo o vilă ca cea făcutză din banii pe lucrările la spitalul judeţean? LKasăne şi staik cu nebunii tăi nu ne înnebuni de cap şi pe noi. Ai ajuns la locul nimerit aşa că stai acolo. Eventual mai ia şi câţiva de prin PSD că ai de unde.
Autor: Felicia
Ar vrea el Oprişanu să fie primar pe Botoşlani dar nu-l prea ţine mintea. Arată de parcă-i olihofren săracul. Iar despre promisiuni nu trebuie să ne mirăm. PSD în afară de promisiuni n-a ştiul să facă şi altceva.
Autor: CETATEAN
DL OPRISANU,SINTETI CAPABIL SA FACETI LUCRURI FRUMOASE SI UTILE PENTRU BOTOSANI.EXPERIENTA SI PROFESIONALISMUL VA RECOMANDA.NU DATI ATENTIE CELOR CARE STIU DOAR SA BEA SI SA BIRFEASCA.MULT SUCCES.AVETI TOATE VOTURILE DE LA MINE SI PRIETENII CARE VA APRECIAZA.
Autor: RNM
Oprisanule ca sa gospodaresti fonduri trebuie mai intai sa le aduci. Ai adus u8n RNM la spital pentru care ai luat un comision gras aparat care nub functioneaua nici acuma Ca sa fie reparat costa cat unul nou. La asta te pricepi.
Autor: Fata Babei
N-a ouat macar o margica si se goigoasa ca face si drege. Oprisanu crede ca primaria Botosani este un fel de DSP unde a jefuit cum a avrut el. Auzi la el ca aduce investitori. Da, pe suedezi ca au mau ramas niste tevi de la Egner si poate trage un comision. Ca la asta se pricep toti cei din PSD. La comisioane.
Autor: Adela
Oprisanu ia prostit pe cei din PSD ca sal pună candidat pentru ca are tekeviziune. Fac eu ceva in televiziunea lui unde rag niste cantareti ratati in frunte cu analfabetul de Cormiza.
Autor: ion
care 100 de km de asfalt?Poate peste cel care il toarna acum Flutur. Care spital?A fost la DSP si nu s-a ingrijit nici de cele existente. Iar la problema cu 10000 de locuri de munca, din cate stiu socialistii sunt obisnuiti cu nemunca sau vrea iar sa angajeze in sistemul bugetar spunand ca a scazut somajul.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog