Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Religie
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123365301
Botoşani: Un scenariu dramatic care poate deveni realitate

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: pt Marcu
Tu daca faci infarct sa nu te gandi ca te tratezi la Honolulu ca nu mai ajungi nici pana la Suceava daca nu ai serviciu de Urgenta la bt. Boule!
Autor: Tralala
Ţurcanu este un cioban dar Marcu are pretenţia de om instruit. Cum este posibil să condamne un judeţ întreg pentru interesele lor meschiune şi personale? Cred că procuratura ar trebui să se sesizeze din oficiu. Marcu şi ŢŞurcanu să răspundă pentru vieţile omeneşti care se vor pierde de acum înainhte. Nişte criminali!
Autor: Napoleon
Oprişanu are şi el interes să nu-şi piardă postul de la Psihiatrie dar şi interes la Maternitate unde lucrează soţia sa. Ţâbuleac l-a pus pe Oprişanu la Psigiatrie, acuma să se descurce cu el.
Autor: Bica
Băieţii nu se dau de pe posturile de directori că nu şi-au făpcut plinul. Mai au de adunat ceva bani pentru o vilişoară.
Autor: pt. cetateni
OAMENI BUNI ,VA DATI SEAMA CE POLITICIENI INDIFERENTI SI NEINSTRUITI AVEM???NU LE PASA DE OAMENII BOLNAVI ,NU LE PASA CA SE VA MURI PE CAPETE, INSA SA NU-SI INCHIPUIE CA EI VOR SCAPA. AU DEMONSTRAT CA II INTERESEAZA SOARTA CELOR TREI DIRECTORI PE CARE II PUN IN BALANTA CU SANATATEA UNUI JUDET INTREG. HALAL POLITICIENI,RUSINEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autor: Gheorghe dela IPOTESTI
Rog respectuos pe cei de mai sus sa se informeze din surse autorizate,inclusiv pe cel ce semneaza articolul,pentru ca adevarul nu este politizat
Autor: Gheorghe dela IPOTESTI
Adevarul este foarte simplu de exprimat : COMASAREA ESTE O MARE CACIALMA!

Spitalul de copii este in fapt,prin specialitii,dotarile existente si activitatea prestata o unitate spitaliceasca de rang judetean,compatibil si pentru urgente in pediatrie.

Autor: cetatean
Marcu face genocid,,,,
Autor: pt Gheorghe
O fi orice, dar nu cacealma. Sau "cacialma" cum spui tu. Suntem la mana lui Boc si a Guvernului.Sa zicem ca e cacealma si se pierd niste posturi caldute, personalitaatea juridica, vin USL istii la anul si dreg sitatia, ajutand lcrurile sa devin cum a fost printr-o simpla Ordonanta de urgenta. Dar daca nu e cacealma si Spitalul judetean ramane fara UPU. Cine e responsabil pentru moartea atator botosaneneni. Ca acuma da sa moara un mosneag de 80 de ani il si ia SMURD imediat. Adica ce nu e bine?
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog