Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123243320
Botoşani: Sănătatea judeţului sacrificată pentru funcţia unor directori

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: un cetatean
Ii recomand acestui lider de sindicat sa studieze OUG nr.48/2010 si sa vada cine trebuie sa rezolve

problema spitalelor din judet.Sigur nu USL-ul.

Autor: Pacient
MăI criminalilor din USL nu vă este ruşine că vă bateţI joc de un judeţ întreg şi n-aţI votat comasarea spitalelor? Acum umblaţI cu OUG pe care tocmai boi nu a-ţI respecftat-o? Pentru că liderul de sindicat Dumitru s-a deşteptat şli a văzut cine-I vinovatul acum atacaţi în haită că el nu este informat. Va veni şi ziua când toţi boilşevicii vor plăti pentru răul făcut acestui judeţ iar Marcu şi Ţurcanu să nu mai aibe curajul să nne ceară votul.
Autor: alt cetatean
se poate si mai rau decat este in mom. de fata?Platesc asig. de sanatate, cam 2mil/lunar iar cand am nevoie de un serviciu medical mi se spune ca s-a epuizat plafonul,in spital stai la niste cozi infernale,nu ne ramane decat sa ne rugam la D-zeu sa ne scape de ce sau de cine?
Autor: Monika
Prefer sa fiu tratata într-un spital din Iași sau Suceava decât cel din Botoșani.Asa ca-i rog pe toți cei ce sunt la cârma județului sa nu voteze comasarea.La Spitalul Județean avem medici foarte slabi,aparatura care nu are cine sa o folosească iar pentru precizare de diagnostic te trimit la Iași.Asa ca....
Autor: Pt. Monika
Eşti şi tu o bolşevică din PSD care ai un post călduţ pe la vreun spital, dar oamenii de rând n-au banii tăi să se trateze la Iaşi sau Suceava. Du-te tu acolo şi lasă-ne cu medicii noştri, că ai face cel mai bun lucru din viaţa ta. Să-i iei cu tine şi pe bolşevicii din PSD în frunte cu Marcu.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog