Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123202695
USL-iştii botoşăneni bat câmpii

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: ochiul de veghe
Buhaianu-trompeta PDL,ar fi dorit ca cei din USL,sa vina cu idei,proiecte,investitori si sa le susoteasca la urechea de sub zulufii sai,ca dupa aceia sa se bata el in piept cu o caramida mare.Ma mir cum de are timp de asemenea analize,ca parca era preocupat de acoperisul scolii,"pentru care a donat un purcoi de bani".Vorba ceia:proiecte visate,promisiuni desarte,actiuni PAUZA.Si doar cu scoala de la tara ar fi trebuit sa se descurce,ca are nu stiu ce cursuri pentru activitate rurala.
Autor: dorohoian de Spania
Ochiule de veghe...da-mi voie sa nu prea fiu de acord cu tine.USL-ul a fost ales de votantii sai sa lucreze spre binele obstii.Daca puteau sa aduca investitii si sa infiinteze locuri de munca,le aduceau in numele lor si se bateau in piept acu cu exemple palpabile nu cu vorbe goale.Asa si PDL-ul se poate lauda ca daca vor fi realesi vor aduce cate o fabrica pentru fiecare alegator.Au si ei motive sa spuna ca n-au facut pana acum asa ceva pt ca USL-ul a spus NU la tot.Cel mai bine e sa predicam cu fapte.Promisiunile tin doar la fraieri,doar ei mai pot crede,fie ele venite din partea PDL-ului sau USL.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog