Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123245430
Botoşani: Personalităţi ale culturii trimise la pensie fără vreo mulţumire oficială

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Georgescu
Tin sa reamintesc d-le Rotundu de maestrul Ioan Cobala conducatorul orchestrei Rapsozii Botosanilor pe care din ratiuni politice Turcanu l-a inlocuit cu solistul Dan Dobos.Rezultatele..?Orchestra de doi ani a fost invitata la festivaluri din localitatile judetului numarabil pe degetele de la o mana,pe cand maestrul nu reusea sa faca fata programarilor.Anul acesta noroc cu manifestarile municipiului ca prin judet nu i-a invitat nimeni.De ce ?Sub conducerea actuala orchestra a murit Pacat de membrii ei ,sunt valorosi si greu de gasit.
Autor: Greierele
Sunt valorosi, da! Nu vor mai fi deoarece se trece pe rapsozi absolventi de conservator.Artisti absolventi asi conservatorului care in timpul studiilor au colaborat cu Filarmonicile din tara, au facut turnee in strainatate cu acestea se simt umiliti cand li se propune a se angaja la Rapsozi, cica filarminica din Bt ii va contacta pentru colaborare cu acesti tineri. Copilul scolit cu notele sub nas poate oare sa o faca pe-a rapsodul (tiganul) care este artist popular excelenr!?
Autor: Bla, bla, bla
\"Ţurcanu este specializat pe cultura zootehznică. Nu8-i cereţi altceva decât ştie şi se pricepe.
Autor: Cetăţean onesct
Domnule Rotundu, sunteţi singura personalitate a vieţii publice culturale care vă nchinuiţi să mai salvaţi câte ceva din această nepreţuită nestemată numită cultura botoşăneană. Din păcate de unul singur nu veţi putea face mare lucru.
Autor: Botoşănean
Le mulkţumin noi, oamenii de rând, pentru ceea ce au făcut. Politicienii noştro, la incultura ce-i caracterizează, n-o pot face în niciun chip.
Autor: Din jud. Hunedoara
L-am cunoscut pe dl. Rotundu la Ipoteşti, la un Simpozion de istorie masonică unde a prezentat un reportaj, dacă ţin bine minte, intitulat \"Masonerie şi ortodoxie\". De atunci citesc Jurnalul, mai ales sâmbăta şi duminica, când mă uit pe You tibe la reportajele de la Lumea lu’ Rotundu. Apreciez oamenii botoşăneni de cultură pentru ce au făcut şi fac. Păcat că politicienii dvs. nu-i sprijină, aşa cum am dedus din articolul de faţă.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog