Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123216648
Botoşani: Cum sunt jecmăniţi datornicii către asociaţiile de proprietari

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: ilie
Am scris şi ieri că asociațiile de proprietari nu sunt constituite legal pe bloc sau scara conform legii 114/1996 și ulterior legii 230/2007, deci conform ordonanței 26/2000 de constituire a asociațiilor constituirea lor este lovită de nulitate absolută deci toate actele încheiate de asociațiile pe cartier nu produc efecte juridice. De ce nu vreti sa înţelegeti ca oamenii ăstia si au făcut asociație prin inducerea în eroare a proprietarilor. Luati actele de constituire şi ve-

ţi vedea ilegalitatea facuta de acesti escroci.

Autor: ilie
Tabelele cu semnăturile de adeziune a proprietarilor nu sunt făcute conform legii, cap de tabel nu exista decât pe prima filă, celelalte nu au cap de tabel deci proprietarului îi puteau spune orice ca sa semneze, tabelele nu au toate rubricile, lipsesc cele cu seria de buletin şi seria actului de proprietate, semnăturile puteau fi făcute de oricine, nu la toate scările au 50%+1 semnături cum cere legea, ședința de constituire a asociației s-a făcut cu reprezentanții fiecărei scări, nicăieri în lege nu se prevede asa ceva.
Autor: ilie
În procesele verbale ale sedintei nu sunt trecute numele reprezentanţilor şi nici actul cu care dovedesc ca au fost mandatati sa reprezinte pe cineva, s-a minţit cu neruşinare că legea 114/96 prevede schimbarea numelui din asociaţie de locatari în asociaţie de proprietari şi ilegalităţile comise de aceşti indivizi continuă în toate actele întocmite de ei. În OG 26/2000 se specifica foarte clar cum se fac acteleasociatiei cu specificarea: \"sub sanctiunea nulitatii absolute\". Oamenii ăstia fură populatia cu acte lovite de nulitate absolută, de asta evită procesele directe
Autor: Locatar
Normal că ne jefuieştre că pe ce şi-a luat maşină de lux.
Autor: Lică
Aha, când eraţi chemaţi la adunare să alegem conducerea nu aţi venit. Acum plătiţi ca proştii. Biner vă face.
Autor: ilie
La care adunare? Care conducere? Dumneata nu ai priceput nimic. Adunarea se face conform legii pe condominiu nu pe cartier. Asociatia se constitue numai pentru a administra spatiile comune, hol, subsol, etc şi nu cartierul. Citiţi legea 114/96 Art. 34 şi veţi vedea ca se poate administra si fara asociatie de proprietari.
Autor: Pt. Ilie
Instanţele de judecată recunosc autoritatea asociaţiilor, Modern calor la fel, şi Nova Apaserv restul sunt teorii. Ce facem că ăştia ne iau banii şi nu avem cum ne apăra?
Autor: ilie
Instanţele pot recunoaste orice dar numai respectand legea, cănd mergeti în instanta cereti sa se respecte legea, am văzut peste 40 de insi în proces cu MC care plangeau ca au cheltuit bani sa-si puna CT, îl doare drept în cot pe judecator cat ai cheltuit tu şi cată foame ai facut, pe dumnealui trebuie sa-l ataci cu legea, în rest sunt povesti, daca dau solutii împotriva legii am şi eu dreptul sa informez consiliul europei cum se respecta şi se aplica legea la Botoşani, de asemenea pot merge şi la cedo.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog