Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Important
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123224068
Botoşani: Reportajul „Mănăstire sau fermă zootehnică?” a fost amânat la difuzare

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Smaranda
Mare sfant te-ai mai facut nene Rotundule... O sa fii trecut in calendarul lojei de la. Teatru cand o fi gata!!! :):):)
Autor: [email protected]
AVETI MARE DREPTATE,ACEST CALUGAR ANTONIE NU ARE NIMIC IN CAPUL SAU IN ALE CREDINTEI,ESTE OMUL BANULUI,IAR INTR-O SFANTA ZI DE VINERI AM FOST DATI AFARA DIN PARACLISIER IN MOD NEOMENESC DIN MOTIVE NUMAI DE EI STIUTE,NOI MERGAND LA ACEST SCHIT PENTRU A NE INCHINA INAINTE CA GRUPUL IN CARE MA AFLAM SA PLECE IN ITALIA,IAR O DOAMNA DIN GRUP AVEA UN PROCES PE ROL LA JUDECATORIA BOTOSANI,SA LE FIE RUSINE!
Autor: Constatare
Flutur practica la Telem cenzura PDL a lui Udrea. Cine se aseamana se aduna.
Autor: Baluseni
Primarul Stratulat a trecut la amenintari. I/a ameninta pe oieri ca face el ordine cu ei.
Autor: Mişu
Pun pariu că omul de afaceri în cauză este Victor Mihalachi.
Autor: Bily Boy
Samrando n-ai priceput nimkic din acest reportaj extrem de bine documentat. Cei ca tine n-au mintea necesară să-l descopere pe Dumnezeu şi devin pradă preoţilor puşi pe căoătuială. Tu doar poţi otrăvi societatea din care faci parte dar credinţă nu poţi avea pentru că nu ştii ce-i aceeas.
Autor: Nordicu\'
Amanarea solicitata pentru transmiterea reportajului sporeste interesul pentru presupusele nereguli de la schitul Zosin. De asemenea face mari deservicii celor care au cerut acest lucru.

Inteleg atitudinea conducerii Tv si motivarea cererii celor care au solicitat amanarea difuzarii reportajului, insa ei trebuie sa stie ca cei din conducera BOR au luat deja act de cele prezentate in presa locala. Pacat ca biserica este prea iertatoare si prea ingaduitoare cu faptele reprobabile ale unor slujitori ai bisericii, iar cand ele se confirma masurile luate trebuie sa fie imediate si ferme.

Autor: Smaranda
Bre Bily nu eu judec oamenii. Nu eu intru in intimitatile oamenilor cu indiscretie. Nu eu ii dau cu var pe cei care imi sunt antipatici. Eu ii rabd pe toti, asa cum sunt ei. Si asta nu e credinta, e bun simt. Cand nu ai timp de cel de langa tine, nu ai nici de Dumnezeu. Trasni-te-ar Arhitectul! :):):)
Autor: Claudiu
Am urmarit cu interes reportajul postat pe youtube. Dincolo de matrapazlacurile ce nu mai mira pe nimeni, dar sunt tolerate din spiritul crestin concretizat in frica de a te pune rau cu intermediarii Domnului ( te scrie dom\'ne pe toaca - sic) un singur gand cu posibila valoarea de motto imi trece prin cap parafrazand o gugetare clasica: \"Nu ai duhovnic nu existi!?\"

Autor: Claudiu
P.S. Mi-am amintit ...in momentul in care BOR primeste bani de la buget (din banii nostri adicatelea) e propritate private nene ?!

Doamne....in ce lume traim. Se pare ca domnule Rotundu ca pamantul e PATRAT si popii isi vad de afaceri pe la colturi.

Cu respect. Un cititor

Autor: Arădean
Se pare că voi, moldovenii, aşteptaţi să vă vină bogăţia de la biserică şi nu de la munca voastră. Beţi, vă îngrămădiţi la procesiuni religioase, vă rugaţi la oseminte în cea mai mare parte false şi polemizaţi. Puneţi mâna şi munciţi că într-o zi Ardealul vă va părăsi şi vă va lăsa cu popii voştri pe care acum îi veneraţi şi-i îmbogăţiţi ca fraieri ce sunteţi. De ce nu luaţi exemplu de la ortodocşii din Ardeal care sunt credincioşi dar mai întâi muncesc să aibă.

Autor: Biliy Boy
Dsmaranda, dacă ai fi btrăi măcar o zi în ţara unde trăiesc eu de 15 ani, în adevărata democraţie, ai fi înţeles aceste lucruri simple ale vieţii: credinţa nu ţine de preoţi ci9 de voinţa personală a fiecăruia dintre noi şi ea se manifestă discret şi nu în clădiri masive, lipsite de intimitate şi cu preoţi care ţipă în staţii audio cum se procedează acum în ţară.

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog