Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123226336
Botoşani: O grupare mafiotă a încercat înlăturarea primarului de Manoleasa

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Gelu
Doamne cat de penibile pot fi unele persoane!!!Domnule BELDEA,nu apleca urechea la ce spune Boroleanu ..nu vezi ca te trage la rapa?!Rusineee, celor care lucreaza murdar!
Autor: Vecinul
Boroleanuu este ultimul om care ar maiputea fi luat în seamă din comuna noastră. Omul este dus departe cu duhul de la atâtea şmecherii făcute la viaţa lui şmecherii care l-au făcut vestit ca ţepar şi rău platnic.
Autor: Consilier local
Primarul are uşa dechisă la PSD şi poate pune capăt bâlciului cu Boroleanu.,
Autor: Ion Stoiciuc
Gireadă învins și la Vlăsinești.Ca urmare a fuziunii dintre PNL ȘI PDL au apărut și la Vlăsinești doi candidați la funcția de primar din partea PNL. Velniciuc Cornel susținut de Virginel Gireadă un candidat slab pentru acatualul primar și viitor candidat din partea PSD și Ionel Oniciuc un candidat puternic.După lupte interne unde Virginel Gireadă nu ceda și încerca impunea prin orice mijloace a candidatul susținut de el și agreat și de candidatul PSD Lucian Trufin, s-a făcut sondaj și cum era normal Ionel Oniciuc a câștigat și a fost validat candidat
Autor: Nedumeritul
Din articol reiese foarte clar cumca PDL=mafia,hotia etc.,deci marele PNL este un partid ce a acceptat in randurile sale prin fuziune pe fostii pdlisti,adica noul PNL este condus de cei foarte corecti din vechiul Pnl dar si de super mafia pdlista.Mai ceva ca in bancurile cu prosti,adica cum nu mai este valabila zicala ,,cine se aseamana ,se aduna ? ,atunci de ce s-au mai adunat pnleii cu pdleii,doar asa de ochi frumosi,ori s-au gandit la popor ori au credinta dreapta ca e mai usor la furat cand gasca este mai mare.
Autor: Nucu
Cum Lucian Alecsa marele poet prozator si ziarist era o jigodie?Da! Era o mare mare jigodie!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog