Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123303301
Botoşani/Drăguşeni: Terorista Huncă de la IŞJ trimite controale în scop politic

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Anonim
Deviza lui Hunca cine nu este cu PSD sa fie executat. O propagandista a secerii si ciocanul puternic ancorata in idealurile comunismului.
Autor: ISJ
Pyşlamaua asta trebuia destituită de mai mult timp. Sub conducerea ei s-au petrecut numai abuzuri şi ilegalităţi. Sper s-o putem vedea şi pe ea cu cătuşe la mâini. Hai DNA!
Autor: Delia
În momentul de faţă în Inspectorat s-a creat o adunătură de incompetenţi dar toţi membri PSD. Niciodată învăţământul botoşănean n-a fost atât de umilit.
Autor: Dezamagit
„Democrația din sistemul de învățământ discutată la Dorohoi”

„Prin acest proiect se vrea să se realizeze schimburi de experiență pe tema democrației și totodată de a aduce plus valoare prin compararea celor două sisteme de educație”-a declarat Mihaela Huncă, inspector general al Inspectaratului Școlar Județean Botoșani.

Nu-i așa că i se potrivește discursul?

Autor: EMIL
excelent ! CU ASA ARTICOLE NU VOM MAI SIMTI LIPSA LUI LUCEL ALECSA DIN PUBLICISTICA BOTOSANEANA !
Autor: Victor
O pesedista inraita, cine nu este cu ea executia il asteapta.
Autor: Roman Sergiu
Va rog sa revizuiti continutul articolului deoarece afirmatiile despre familia Roman nu sunt reale si in plus ar fi fost corect sa fiu contactat in legatura cu eventualele zvonuri dupa care ati scris acest articol.

Autor: Draguşeni
Roman laşul! Tot ce s-a scris este absolut real. Lipseşte din careu numele lui Relu Târzioru care a avut şi el un rol în a o speria pe doina Roman.

Ruşine că tremuraţi în faţa escrocilor din PSD.

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog