Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123276847
Comando-ul hingherilor

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: nina
Aceste bestii alcoliste care sunt angajate ca hingeri daca ar fi trimisi la munca pt 100000 pe zi ar refuza.Nimeni nu i-ar lasa sa bea cat vor in timpul programului sa parieze care caine moare mai greu sau dupa mai multe lovituri de ciomag. Nu inteleg cum acest vice primar care a schimbat mai multe partide politice a angajat niste puscariasi si niste bolnavi psihic sa tortureze aceste fiinte nevinovate? Daca o sa plateasca cineva acela va ajunge in iad.Si totusi preotii nostri cu mari case parohiale de ce nu au pe langa ele si 2 caini?
Autor: ea e nina, bat-o vina!
Daca vrei hingheri nebautori si nefumatori, inscrie-te tu. Pe urma o sa infrunti opiniile altor cetateni de teapa ta, care o sa se intrebe de ce nu arati a miss boboc, de ce nu ai studii superioare sau de ce nu mangai dulaii la oua.
Autor: 4micu
dupa ce ai fost muscat de un caine cred ca poti sa ai si o parere.Daca tanti nina vrea sa fie muscata sa se plimbe noaptea prin carierul grivita

.Sa-si dea adresa ca-i duc eu maidanezi acasa .

Autor: mondo Cane
Mare balamuc, ca la stabilirea lefurilor si pensiilor parlamentarilor. Cei muscati de caine, sunt transanti, duri, fripti si intransigenti, cum e si firesc. Cei fara preocupari, sensibilele doamne, oparite de morbul dragostei fata de canini pana la <muscatura> pe care le-o dorim cat mai grabnica si mai adanca, condamna ecarisajul ca fiind...inuman. Corect! E, ... canin! Mamele isi apara copii, fiecare individ isi apara fundul, batranilor numai <asta> le mai lipseste, cine are o preocupare adevarata numai grija <javrelor> nu are, altii ... isi apara ideile, cu atata patos, incat ajung pana la Strasbourg la <drepturile jigodiilor ...>. Mde ! Democratie, bre..!
Autor: cristi
Popa si cainele...ar fi un articol grozav.Ei mai bine cresc un porc, äcolo da sunculite,costita afumata.....la ce sa le foloseasca cainele,asta doar mananca...De latrat,latra coana preuteasa cand se apropie cineva cu mana goala de casa parohiala...ASA CAINE....
Autor: dan
Nu cred ca este o solutie ca aceast comando sa se ocupe de exterminarea cainilor.De asemenea nu cred ca niste handicapati care nu au drept nici de vot si care au scris si mai sus pot sa-si dea cu parerea despre o astfel de problema.Cainii au devenit o problema din cauza noastra.Bani din strainatate destinati lor au fost risipiti aiurea iar niste puscariasi si bolnavi psihic probabil se cred la vanatoare in jungla.
Autor: marina
Stie conducerea primariei de existenta acestor canibali,puscariasi bolnavi psihici de profesie care inspaiminta omenirea prin actele antisociale pe care le comit(este viceprimarul)ruda cu ei?Nu spune nimeni ca este de acord ca acesti ciini sa fie un pericol in continuare pentru copii,batrini si restul populatiei dar nici asa nu e normal.Unde sint banii primiti de la tarile occidentale pentru rezolvarea problemei ciinilor comunitari???Aceste<javre>sint ocrotite de lege,dar fiind <ciini>salta din drepturi pentru ca in prezent la conducere se afla numai<Jigodii>care fac legi peste noapte in defavoarea legii omenest.Este o rusine ca nu gasiti o solutie plauzibila DOMNILOR DE LA PRIMARIE si vi se duce faima in toata Europa!
Autor: mihael
Da,BRE! Este DEMOCRATIE, asa ca iti poti relata si tu prostiile ca altceva nu musteste in capul tau. In conducerea primariei sint suficienti la numar cei ce gindesc la fel ca tine!Sigur vor scrie ziarele cindva despre<cineva> care a papat fondurile acordate rezolvarii problemei acestor animale care in pofida faptului ca sint <ciini> ar trebui sa aiba alta soarta.Este trist ca ne intoarcem din nou la jungla si la <LEGILE JUNGLEI> La alegerea viitoare vom vota pentru un <CANIBAL> la conducerea primariei Botosani.
Autor: alina
Simata conducere a primariei,rezolavati problema ciinilor comunitari la STANDAR EUROPEAN, nu la standar Botosenean si nu permiteti coruptilor sa lupte contra coruptiei,iar ca sa intrati in UE va trebui sa lasati opincile la poarta.
Autor: DosareleChiX
Offf...Offff...

Mult zgomot pentru nimica: iubitorii de caini sa-si ia acasa cati caini vor ei; in cazul in care nu-i pastreaza si nu au grija de ei, sa le dea statu' amenda cat vrea, si 100 de milioane.

Iar ceilalti contribuabili vor fi linistiti ca din taxele pe care le dau la stat nu o sa se cheltuie bani (mult prea multi, din pacate) pentru ingrijirea unor caini care is pe strazi si nu din vina lor (nici a cainilor, nici a majoritatea contribuabililor).

Oricum este aberant a se cheltui atati de multi bani pentru ingrijirea cainilor cand tara e plina de copii in orfelinate.

Iar cei care intre astea 2 situatii (a cheltui banii pentru ingrijirea cainilor sau a ingriji copii orfani) inca au dubii si cred ca exista oarece termen de comparatie, le recomand o vacanta la spitalul nr 4 ca au probleme mari.

Autor: m.m.
Nu oftati in zadar,autor "Dosarele"!Spatiile amenajate nu vor permite ciinilor a iesi pe stada,fodurile primite in sprijinul ciinilor comunitari nu vor fi folosite pentru orfelinate si invers.Fiecare fond are predestinatia sa,asadar,se cere putina disciplina si un cap limpede.Si-apoi,nu va suparati,de cind folositi hirtia igienica pentru masa festiva.Dar,daca sintem obisnuiti sa mincam la ra..t,ne putem sterge si la gura,la nivel de Botosani,merge!Si va mirati de ce spune Occidentul despre romani ca sint primitivi.Ramine la latitudinea dv.sa demonstati cine sinteti.Trist,dar adevarat ne lipseste civilizatia,Domnilor! "Unde esti,TU TEPES,DOAMNE/ca punind mina pe ei/sa-i imparti in doua cete/in smintiti si in misei..."Multumesc!
Autor: continuare:
...si in doua temniti large cu de-a-sila sa-i aduni/sa dai foc la PUSCARIE si la CASA DE NEBUNI !Si ca sa fie pe intelesul celor de la primarie,haideti sa cintam cu totii:< DESTEAPTA-TE ROMANE!>
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog