Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123275902
Comentariu la comentarii (LXXI)

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: curiosul
pietonalul unirii...dar el este in centrul orasului?...nu cred...dar strada de lang teatru?unde taximetristii fac legea dupa bunul plac?cand vin cunostintele lor cu masini extra se stationeaza in paralel pentru discutii impiedicand circulatia...cine sa vada?dar mizeria de pe strada centrala,nu spun din zonele marginase...ce am ales ...asta avem...daca s-ar aplica legea am avea liniste in zona,curatenie,copiii mai mici ar putea merge cu bicicleta pe pietonal,nu cred ca ar spune cineva ,ceva...am da dovada de minim respect dar asa ,cine sa vada?alesilor,veti avea nevoie de voturi...
Autor: myself
nu pot sa cred ca iar se vorbeshte de garajul lui ghiorghitza...nu ca i-ash lua apararea, dar mi se face greatza cand citesc iar shi iar despre acest fapt...chiar nu mai gasim nimic interesant in urbea asta?!

Autor: Iulian Hostiuc
Domnule Rotundu,

Va rog sa cititi comentariul meu la articolul publicat de dvs, cu titlul "Negrescu se vrea un cavaler al spadei".

Ati publicat si comentat in articolul dvs "Comentariu la comentarii" o parere a unui cititor de-al dvs dandu-i credit absolut gratuit pentru niste afirmatii despre Colegiul National A.T. Laurian complet neadevarate.

Va solicit, asadar, sa publicati si comentariul meu, ca un drept la replica! Va rog, deasemenea, sa nu mai luati in considerare toate comentariile care ajung pe forumul dvs. mai ales cele care nu sunt semnate explicit si sa verificati informatiile inainte de ale publica, chiar daca le prezentati sub forma unor pareri ale cititorilor.

Cu respect,

Iulian Hostiuc

pres. Consiliul Elevilor C.N. A.T. Laurian

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog