Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123250797
Obligarea la plata cheltuielilor omoară câinii

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Raluca
"Domnule" viceprimar, încercaţi să mai judecaţi şi cu mintea (nu mai spun de suflet), nu doar cu instinctele criminale şi cu dorinţa de înavuţire! La fel şi voi, aşa-zişii ziarişti....
Autor: Anonim
Am serioase indoieli ca pentru prinderea unui ciine comunitar este necesara suma de 1500000.
Autor: Raluca
Evident că nu!!!!! Iar cheltuielile de staţionare nu există, pentru că bieţilor căţei nu li se dă nici măcar apă!!! Totul este o imensă CRIMĂ împotriva creaţiei lui Dumnezeu, a banilor şi bunăstării cetăţenilor şi a bunului simţ, petrecută sub oblăduirea protectoare a primăriei....şi cu incurajarea majorităţii ziarelor locale....
Autor: Anonim
Oricum, si cel mai dobitoc maidanez este mai breaz decat iubitorii lor!
Autor: nina
Cainele primul animal domesticit de om a trait permanent in jurul sau, dar din pacate oameni care au ramas in urma umanitatii astazi trec la astfel de fapte. Ceea ce invoca acest domn viceprimar sunt doar vorbe nu si fapte, dar vina nu este in totalitate a sa.Vinovati de toate aceste crime suntem si noi ca nu ne implicam la fel cum si preotii care stau cu mainile intinse doar pt banii care ii folosesc in folosul lor si nu pt turmele pe care le conduc(exceptia o fac preoti care pe langa bisericile lor cresc cate doi sau trei catei).
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog