Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123202147
Manole n-a ridicat în picioare Botoşanii, ci ţara

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: emil
Nu are Manole fund, cat ar pupa unii! Nu-i asa scriitorule?
Autor: pacatoasa
DREPTATE AI EMILE!!!Pupi-ncur-iştii au fost, sunt şi vor fi cei de la aşa petreceri.Ştie manole sa-şi atragă spuza pe turta lui.
Autor: Mihaela
Am urmarit ambele focuri de artificii.Se pare ca dl.Rotundu nu l-a vazut pe cel de la Galele verii. A fost de o mie de ori mai impresionant decat cel de la Hotel Maria.
Autor: Traian C
Sunt mahnit sa constat lipsa de fair-play a moldovenilor nostri care nu stiu sa guste un eveniment monden si se impiedica ca de obicei in observatii rautacioase, in constatari invidioase, in acuzatii calomnioase. Nimic din ce se face nu-i bun, nimic nu-i multumeste, nimic nu le convine. Faceti fratilor mai mult si mai bine. Nu-i vina lui Manole sau a lui Rotundu ca voi nu ati reusit in viata, ca nu vati realizat, ca ati ramas de conditie medie. Nu aici e momentul sa analizam parvenirea cuiva sau slugarnicia altuicuiva. Oricat de rauvoitori ati fi tot trebuie sa recunoasteti ca Manole e un spirit intreprinzator si Rotundu un mare gazetar si pe deasupra si vechi prieteni. Ce vedeti rau in asta. Dati dovada de logica si de un pic de bun simt.
Autor: myself
Incep sa ma intreb cum poate un editor sau un redactor sef sa accepte publicarea unui asha zis "material de presa". De ce l-a impresionat pe dl. Rotundu intalnirea cu foshtii colegi ash putea intzelege, dar de ce ne-ar putea interesa pe noi, cititorii, asta nu pot intzelege. De la textul asta lipseshte ceva. P-ul de la publicitate... Se vede ca reclama mascata inca se practica
Autor: augusta
Sunt de aceeasi parere cu Traian, omul nostru nu-i multumit niciodata, urat obicei, hai sa ne bucuram de binele altora sa ne fie si noua bine, ca slava Domnului e loc de fericire pentru fiecare in felul lui.
Autor: Anonim
Vad ca te-ai indopat bine nea Rotundule, ai fost multumit si drept rasplata hai sa scrii la intoarcere de la bairam, verzi si uscate!
Autor: Anonim
răspunse dracul. Sunt pe pământ atât de mulţi oameni care fac pomeni din fudulie şi de a părea mari în ochii altora, că nu dovedim noi să mâncăm. Pentru că toate aceste pomeni ajung la noi, nu la cei cărora le sunt destinate. (Lucullus)Deci ti s-a parut o fudulie ce a fost acolo mai Lucullus?
Autor: anomin
Ce inseamna ,, lume buna '' stimate autor a acestui articol ???

Cata dreptate are cel ce a semnat cu numele emil(autorul primului comentariu de mai sus ).....

Autor: Civilu
Ai imbatranit nea Rotundule, te impresioneaza si-ti lacrimeaza ochii la orice. Manole ramane un foarte bun profesionist,(nu excelent, pentru ca nu are circuit international, nu are "viziune mai larga"), dar de unde "surpriza-surprizelor a fost Catalin Crisan"? Dupa ton, ma asteptam la o Shakira ceva, cand colo...un cantaret ce a cam uitat si anul cand a lansat singurul lui slagar de litoral, "Vorbeste marea", cantat in maniera "originala" Hulio Iglesis. Haida-de, uita-te pe strazile Botosanilor, ca e pline de limuzine. Crezi ca oamenii se mai impresioneaza de un loc gratuit la o masa laturalnica precum matale?
Autor: Passpartout
Comentariile denigratoare, la adresa lui Manole sau Rotundu, nu fac decât să reflecte mentalitatea autorului, o mentalitate retrogradă. Prin ce-a făcut Manole, invitându-şi colegii din ţară şi prezentându-le Botoşanii, a promovat imaginea urbei noastre într-o formă extrem de plăcută. Dacă aş fi primar, i-aş acorda o diplomă de merit, pentru că o merită. În ce privesc nevoiaşii, la pungă şi la minte, astfel de gloate au existat şi vor exista pe tot parcursul istoriei civilizaţiei umane. Dacă împăraţii romani liniştea gloatele cu lupte de gladioatori, domnitorii români le ţinea sub control aruncându-le câte un cap gen Moţoc. Proştii au mintea odihnită şi cu ei nu trebuie să-ţi consumi energia intelectuală.
Autor: Moş Teacă
Comentariile negative vin de la colegii lui Rotundu, care n-au fost în stare să scrie nimic despre cele două evenimente ale oraşului. Nici un ziar local n-a consemnat ceva despre festivalul verii sau întâlnirea de suflet dela Manole. Au fost, au mâncat, au băut dar n-au mai ajuns să scrie ceva. Probabil erau prea beţi.
Autor: mos ion roata
stie cineva din cei care ati facut comentarii cum a ajuns manole sa puna mina pe toata averea fostului pcr(de la UCA) ??? sa raspunda si apoi mai discutam.. si mie mi-ar conveni sa fac un chef si mai mare dupa ce i8mi isusesc asemena avere si sa devin un asa mare bos...voua nu v-ar conveni????
Autor: Anonim
Au venit musafiri alesi din tara, dar cand pleaca inapoi, chiar daca s-au ghiftuit aici, tot vor spune ca Botosaniu e cel mai sarac judet din tara...degeaba mananca bine 20-30 daca restu traiesc la limita!Credeti ca oamenii de rand cand citesc articolu asta vor sari in sus de bucurie?Nu, vor saliva si vor inghiti in sec!
Autor: georgel
Ar fi trebuit sa fie enumerate si cele ,,100 de personalitati'' ale urbei daca cumva au fost invitate . Poate din prietenie intr-o zi vom afla din paginile ziarului ceea ce vrea MOS ION ROATA dar fara parfum de telenovela.
Autor: psi
Si totusi, afost gustoasa pomana?
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog