Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Social
Sindicate
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123265484
Buhăianu solicită din nou demisia generalului Negrescu

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: tot gore
stie buhaianu ce e bacalaureatul? Pe cine vrea inspector? pe colegii de pahar sau de aventuri nocturne?hai sa fim seriosi domn" deputat.vezi-ti de voleiul tau si de arbitrii cu care te injuri.tot timpul te crezi pe terenul de volei?las-o mai moale ca nimeni nu o sa te mai cunoasca dupa terminarea mandatului.si daca se fac alegeri anticipate, e al draculu de aproape de terminare acest mandat.Stii?
Autor: Terasa TATI
Gore nu fii Goe!Important este daca ce spune deputatul este adevarat,nu ce, eventual, face acesta pe terenul de sport.Si cred ca, din pacate pentru invatamintul botosanean,domnul Buhaianu are dreptate.Profesorul Negrescu este total necorespunzator functiei , ce o onoreaza cu o crasa lehamite,tratata "profesional" cu produse interzise minorilor:alcool si tigari.Nu stiu si nici nu ma intereseaza ce va ramine in memoria colectiva despre alesul Buhaianu.In shimb,despre "generalul" N.sint sigur ca va dainui,"dupa", doar imaginea unui "consumator" tenace, la o masa, pe o terasa.Doar atit...
Autor: Autor:Coleg de Terasa
Fiecare are dreptul sa stea la o Terasa.Aici se pot servi de toate,nu neaparat bauturi,asa ca acest lucru nu este elocvent.Problema este ca,diferentele dintre cei doi intelectuali sunt vizibile. Pai domnul Negrescu a invatat carte asa cum trebuie pe vremea cand nu prea faceai ce vrei la facultate,pe cand la educatie fizica s-a batut turca dintotdeauna. Sa ma ierte d-l "deputat"dar acesta-i adevarul!
Autor: Terasa TATI
Elevul,pionierul,utecistul,studentul Negrescu a invatat carte la vremea lui si datorita dascalilor ce se aflau,vremelnic, in structura conducerii invatamintului ,la acea vreme.Dascali,care, au impus un anumit comportament si profesorilor si elevilor.Ceea ce nu e cazul urmasului N.,care,de la inaltimea functiei,parca nu urmareste decit corectitudinea ospatarilor si marcajul toiului.Si mai apoi, cind toata lumea din sistemul educational botosanean -si nu numai!- stie ce si cum cu generalul N.,cui ii foloseste ca un "coleg de Terasa" nu vede in jurul acestuia decit apa plata si fum de tamiie?
Autor: un telespectator
Nu am văzut în 2 ani nici o propunere în parlament făcută de Buhăianu ,dar nici ceva bun făcut de Negrescu. Nu corespund amândoi.
Autor: CETATEANUL TURMENTAT
NEGRESCU ESTE PRIETENUL MEU......DE PAHAR

EU BEAU NUMAI SANIUTA.....

DE CE-L PONEGRITI?

Autor: PT TELESPECTATOR
LA CE POST TV ESTI TELESPECTATOR?
Autor: un goriloi
gore hai inapoi in jungla, unde ti-e locul!
Autor: gutza
Nenea Buhaianu are doua clase mai mult ca trenul, ca numai de astia au psd-istii in parlament , ca sa nu ia atitudine. Sa-si vada de ale lui , ca de ale invatamantului au altii grija.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog