Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4008
De la 07 Ianuarie 2003
123303150
pnl

Liberalii au dat o puternică lovitură de imagine

  • 28 September 2008, 23:00
Liberalii botoşăneni au inaugurat sâmbătă sediul de campanie al Organizaţiei Municipale Botoşani cu muzică şi dans. Prestaţia artistică a dansatorilor de la Ansamblul „Balada” a reuşit să scoată botoşănenii din case, cel puţin pe cei de la blocurile din preajma fostului magazin Junior, unde s-a deschis sediul. Spectacolul fiind susţinut în aer liber, spre desfătarea trecătorilor şi a mulţimii liberale. Şefii liberali au rostit cu acest prilej câteva impresii pentru a marca aşa cum se cuvine importantul eveniment.
Deputatul Liviu Câmpanu şi-a început alocuţiunea prin a-i face imagine şefului Autorităţii de Sănătate Publică, candidatul pentru o funcţie la Senat în Colegiul Botoşani, Gabriel Oprişanu. „Cred că aţi observat că Gabriel Oprişanu este peste tot: fotografii în spate, fotografii în faţă, în lateral, în stânga, în dreapta. Asta este o realitate. Prin activitatea din ultimii ani, Gabriel Oprişanu a arătat că este prezent oriunde e nevoie de el şi asta îl recomandă ca un om de nădejde”, a subliniat Liviu Câmpanu. Acesta este convins că, cârcotaşii nu vor pierde prilejul de a spune că liberalii au mai dat încă o dată dovada că au început campania mai devreme.
Drept pentru care le răspunde anticipat: „Liberalii, datorită faptului că au arătat în această perioadă de guvernare guvernare responsabilitate şi respect faţă de alegători pot fi acuzaţi că au fost în aceşti ultimi 4 ani în campanie electorală pentru că am vrut să fim în mijlocul oamenilor, să le cunoaştem problemele”, precizează Câmpanu.
La rândul său, Gabriel Oprişanu a ţinut să puncteze ce au făcut liberalii în plus faţă de ceilalţi politicieni: „Noi am învăţat politicienii locali să conjuge verbul „ a face” pentru că eu am făcut Luna Sănătăţii. Noi am făcut ca sistemul sanitar să se mişte. Noi am făcut ceea ce este necesar ca să reabilităm şcolile. Noi am făcut!”. Locaţia în care funcţionează sediul de campanie al liberalilor municipali este luat în chirie la preţul pieţei. Mobilierul şi calculatoarele provin din sponsorizări.
De remarcat că noul sediu al liberalilor, cu destinaţie ca sediu de campanie pentru candidatul la Senat, Gabriel Oprişanu este unul modern şi extrem de costisitor.
La o primăm vedere, dotările din sediu, aparatură electronică de ultimă generaţie, laptopuri conectate la Internet, mobilier în culorile liberale galben-albastru, o sală de şedinţe ultramodernă trec binişor de un miliard lei vechi. Este de aşteptat ca acest sediu să devină şi spaţiu comun pentru celălalt candidat liberal la Camera Deputaţilor pe Colegiul Botoşani Vest, Gheorghe Ciubotaru.(Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Indignarea iubitei
Un laptop ultramodern şi ieftin
Rugămintea lui Conţac
Cu „generalul” din spate, directoarele liberale îşi fac de cap
Dizarmonia de personalitate
Modificările aduse Codului penal încurajează copiii de ţigani să ne fure
Proiectul de lege de protecţie a consumatorilor în faţa băncilor se naşte MORT
Cetăţenii de la blocuri vor vota mai aproape de casă
Program Tele'M Botoşani luni, 29 septembrie
Huţuleac aduce dovezi concrete de încălcare a legii în sistemul de învăţământ
Oprişanu îi recomandă lui Humelnicu să devină un avocat moral
Centru pentru îngrijirea la domiciliu a persoanelor vârstnice
Totemul păcii a ajuns la hotarele comunei Mihai Eminescu cu municipiului Botoşani
Arheologii au dovada marelui incendiu ce-a cuprins Centrul Vechi
Şeful de la OJPC face controale în funcţie de comenzile politice
Încercare de suicid cu sodă caustică
Nitriţii din apă au mai produs o victimă
Majoritatea angajaţilor au salarii între o mie şi două mii de lei
Muşcaţi de câine şi şobolan
Şeful ASP a rămas fără mobil, în timp ce cununa
Un tânăr botoşănean se zbate pentru viaţă
maşina în care se afla s-a izbit într-un bloc
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog