Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123254140
Scandal între avocaţii Baroului Botoşani

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: cerc
... nepot de cuscru de la cumatru vitreg din partea tatalui care era sot cu prima mama, de unde si copilul de pe linie materna si apoi paterna... va cam incurcati in definitii...so what?
Autor: Călin
Petrovici a fost miliţian şi acum este veriga de legătură între poliţişti, avocaţi şi judecători. El îţi poate garanta, dacă ai bani să-l plăteşti, că îţi poate cîştiga procesul. Din toată această poveste lipseşte avocatul Vasile Brânză. El l-a susţinut pe Ursache să fie ales din nou. Asta n-ai ştiut-o Rotundule!
Autor: Ei cu Ei, Noi cu Noi !!!
Daca Decanul Cornel Ursache nu respecta legea dc as face-o eu ? E normal ca o batrana sa faca inchisoare pentru o paine si astia sa masluiasca alegeri si sa se voteze intre ei ? Pun mana in foc ca cine o face prima oara o va face si a doua oara ! 15 dec. rezultatul va fi asemanator ....oho... cate modalitati sunt de a maslui jocurile si sa fim seriosi ca toata lumea stie ca jocurile se fac intotdeauna inainte ! "Alegerile" sunt praf in ochi.... iar ei fac parte din categoria "baietilor destepti"!
Autor: ion
Petrovici are dreptul sa fie avocat si nevasta judecatoare.... iar cei care nu au dreptate il iau pe acest politist indracit ca avocat caci el le rezolva problemele ... deja se cunoaste in oras caracatita..

Dar oare nevasta si ceilalti colegi care ajuta nu au frica de Dumnezeu ? caci militiamul sigur nu are....

Autor: mafiotul
Eu sunt amic cu domn militian si nu patesc nimic ca doar e avocat cu influenta , fraierii pot sa plateasca daca nu au bani , eu ce sa le fac ha ha ha
Autor: mary
sa-i dati si o capra doamnei Rodica daca tot ati botezat-o!ha ha...dreptul la botez si la informare
Autor: Crista
Sa ne mai miram ca asa ceva se intampla? Si mai cu seama in domeniul justitiei?

Daca poate cineva sa-mi spuna si mie cum poate Ursache sa fie ales decan daca legea prevede negru pe alb ca nu are dreptul decat la doua mandate si el deja se afla la al patrulea...Daca a fost ales a treia oara desi nu mai avea dreptul, atunci e mai mult decat clar ca pe 15 dec. rezultatul va fi acelasi...Suntem fara nicio speranta...

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog