Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Religie
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 106106057
Au smuls ministerului Sănătăţii promisiuni mulţumitoare

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Anonim
Sa introduca sistemul de co-plata si in invatamant, si atunci vor putea mari salariile si acolo!!

Interesant cum guvernantii gasesc intotdeauna solutii pe bamii alegatorilor!

Astept de la ei un mic gest de renuntare la o parte din venituri, asa cum fac omologii lor din alte tari. Pana acum, daca era vorba de veniturile lor, parlamentarii se comparau cu ceidin alte state zicand ca sunt mult mai mici decat ale acestora! Acum de ce nu mai compara...gesturile facute de altii cu lacomia lor ???

Autor: lulu
Sistemul coplata este o forma de a prosti lumea inclusiv pe medici.Care medic nu va lua in continuare bani de la pacienti,si-apoi de undesa stiu eu ca banii mei nu ajung la altii.Multi fraieri am mai vazut!Ma gandesc si la faptul ca badea Gheorhe de la crasnaleuca fara pensie sau alte venituri de unde sa mai dea?Doar daca plateste Basescu,ca tot ne indeamna sa fim solidari.
Autor: UNCHIUL TITI
Terminati cu fariseismul incadrarilor sub normativ!.

Din 1999 pina in 2009 n-a existat nici un normativ, toti fii,finii,vecinii, spagarii si nepotii personajelor cu oarecare greutate in sistemul sanitar aranjindu-si interesele. Apoi s-a dat un normativ de personal care trebuia sa duca la diminuarea numarului de personal mediu sanitar existent,cu circa 20% in toate unitatile. Nimeni nu l-a aplicat si dupa un timp, in 2006 ,P.S.D.-ul,regele pomenilor sociale indiferent de consecinte, a elaborat un normativ care permite majorarea numarului de angajati cu 50% fata de anul 2000!. Pe asta bat moneda fetisijind-ul,toti cei interesati. In baza lui nea Titi,managerul de criza , capo di tuti capi,PIRVU cel din umbra, et.co. au angajat citeva sute de oameni in ultimii ani. Verificati in presa locala si vedeti daca apare vreun anunt de angajare.Urmarea?.Miliarde datorii!. Singurul normativ valabil il reprezinta incasarile, Lia Ciocirlia prinde muste in limbaj de lemn. Cereti iertare lui FERARU!.

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă