Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123289389
Convenţia Organizaţiilor de Media Condamnă public comportamentul lui Sorin Roşca şi Bogdan Chireac

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: capriciosu'
Daca ele sunt normal date publice, de ce ne strambam atata? SAu cei vizati mai sus nu trebuie se fie devoalati in fata publicului? Se tot stramba de 10 luni incoace ca sunt cel mai teribil guvern? Sa vedem ce se afla in spatele acestor declaratii? CAt s-au imbogatit in timp ce 80% dintre romani o duc foarte prost la toate capitolele? Sa vedem daca mai zambesc din afisele sufocante?
Autor: Tiby
Chiriac şi Stănescu, două jigodii care s-au îmbogăţit prin şantaj jurnalistic la adresa politicienilor iar acum o fac pe indignaţii că cineva i-a înregistrat, dându-i în vileag cam ce secături umane sunt. Astfel de oameni ar trebui huiduiţi pe stradă, ca să nu mai apară în public.
Autor: pt cei care voteaza televizorul
aveti in toata "splendoarea" lor jigodiile care l faceau pe Basescu primul terorist al tarii , care scuipau seara de seara numai flacari de credea i ca au coborat izbavitorii din ceruri ... privitii acum si admiratii ... jigodii ordinare ...bani cu nemiluita prin santaj ..scenarii etc ..probe mai putin ...lor le auziti vocile de adevarati oameni de presa .." in pula mea" "strange l de coaie" ..etc ..astia sunt in spatele cortinei..si cea mai tare faza ..la urma unei astfel de conversatii Bogdan Chiriac (porcul ) spune sincer ..sa stii ca i dau dreptate lui Basescu ca presa e plina de ticalosi ( unul din astia fiind el Bogdan Chireac ) ..asta umor negru ..dar poporul inghite , ca doar Vantu si Voiculescu trebuie sa aiba audienta si bani in buzunare pe spinarea poporului prostit..huooo javrelor!!!!!!
Autor: ion
Pe vremuri d-l Rotundu l-a dat afara pe unul pentru aceeasi fapta,ar trebui sa primeasca aceeasi pedeapsa ca cel amintit.Jurnalismul e o profesie nobila unde nu au ce cauta jigodii de ultima speta aservite mafiei economice.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog