Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Mediu
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123197104
Ieri, Mihai Eminescu s-a coborât printre botoşăneni

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: cetateanul
Este un om deosebit acest Dorin Tudoran. Poetul Dorin Tudoran. A suferit mult in tinerete si asta l-a innobilat,nu l-a invrajbit. Felicitari, maestre, nu ai asteptat nimic, ai daruit,iar Dumnezeu te-a rasplatit.
Autor: costel
a suferit pantru un ideal nobil , pacat ca acest popor nu prea mai are idealuri sau poate ma insel ; da doamne sa n am dreptate!
Autor: Împărat şi proletar de Mihai Eminescu

Religia - o frază de dânşii inventată

Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug,

Căci de-ar lipsi din inimi speranţa de răsplată,

După ce-amar muncirăţi mizeri viaţa toată,

Aţi mai purta osânda ca vita de la plug?

Autor: EU NU CRED NICI ÎN IEHOVA de Mihai Eminescu

Eu nu cred nici în Iehova,

Nici în Buddha-Sakya-Muni,

Nici în viaţă, nici în moarte,

Nici în stingere ca unii.

Autor: Dr.Constantin Burlacu, atletul Domnului Eminescu
Domnul Eminescu, parintele nationalismului nostru si Isus Cristos al romanilor, nu s-a coborat doar astazi printre noi, cand se implinesc 160 de ani de la nasterea sa, si 120 de ani de la asasinarea sa, de catre jidani in complicitate cu liberalii si regele, ci el a trait, traieste si va trai in noi, cei care-l iubim, onoram si-i impartasim operele ales contra jidanilor si al strainilor, care s-au oplost pe la noi nepoftiti de nimeni, pentru a ne asupri si exploata sangeros si face viata mizerabila si imposibila in propria noastra Patrie. Vad ca multi se ingramadesc acum sa primeasca “Premiul Mihai Eminescu”, dar cati dintre acestia au luptat ca Domnul Eminescu contra conspiratiei internationale judeo-masonice, pentru a merta acest premiu ? Varujan Vasganian, nici nu-i roman de origine, ci armean si, nu stiu cum a ajuns vicepresedintele Uniunii Scriitorilor Romani ? Sa nu stie el, ca Eminescu ura strainii ?! Poetul Dorin Tudoran, s-a invartit in SUA, numai in cercurile sioniste, si desi pretinde ca a suferit sub Ceausescu, ca fost comunist, a avut in SUA, stranse legaturi cu agentura comunista.
Autor: C.Lumina
Sunt din orasul care a facut primul in Romania o statuie a POETULUI NEPERECHE,am reusit sa vizitez IPOTESTIUL,dar si lacul!!!Am vazut in acel colt de rai si un lucru care mi-a lasat un gust amar-MULTE GUNOAIE!!!!!!Daca la muzeul din Ipotesti ,desi era luni cand de obici muzeele sunt inchise am gasit tot ce-si doreste vizitatorul-inclusiv un personal deosebit de calificat si amabil-nu acelasi lucru l-am constatat la casa memoriala a lui George Enescu,desi nu eram singurul care-mi doream un CD ceva ca amintire!Cu ajutorul autoritatilor locale,sau(si) guvernamentale faceti ceva ca sa se remedieze deficientele,este pacat de valorile nevalorificate!!!Apropo,ministerul culturii pt si pe ce cheltuie banii???Sper ca atunci cand voi reveni pe frumoasele dumneavoastra meleaguri sa gasesc CIVILIZATIE!!!!SANATATE SI TOATE CELE BUNE,cu respect,C.Lumina
Autor: Acad.Dr.Ing.în Psihiatrie
Burlacule, tu eşti damblagit rău băiatule. Tu nu mai poşi fi tratat la nici un ospiciu, tu ai o boală incurabilă băiatule. Un singur tratament te mai poate salva: zeama de hârleţ.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog