Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Sport
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123197259
Pe urmele hoţilor de betoane ale CF Dângeni – Vlăsâneşti

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Anonim
Firma A M Cos Company din Dorohoi este a domnului Anitulesei presedintele P N L Dorohoi.Asa se stie pe la noi prin oras.

Autor: Cunoscătorul
Firma este a lui Mihai Aniţulesei, vicepreşedinte PNL iar podul l-a primit "cadou" de fa Florin Ţurcanu când era vicepreşedinte CJ. O bucatp de cozonac a ajuns şi la Ţâbuleac, de aceea acum tace chitic. Hoţie la drumul mare şi nimeni nu face ordine.
Autor: Dorohoian
Aniţulesei este cam analfabet. De afaceri se coupă nevastăsa. El doar fărnăie pe nas de gras ce este. Dar se pricepe la şmecherii. Verificaţi lucrările de la Grupul şcolar şi veţi putea constata şi singuri cât a şmecherit.
Autor: Haplea
Asta nu-i hoţie, îi găinărie. La hoţii se pricepe Tomnescu care a falimentat Codin SA şi şi-a tras firmă nouă cu care suge bani de la buget.
Autor: cornicel
asa.........hotii si farseurii PDL si PNL, hai dati-va in gat cu hotiile voastre, in frunte cu Tabuleac si comisioanele lui, cu Turcanu ciobanu, "oamenii politici" ai judetului care nu au suportat niicodata ca o afacere sa se faca curat, fara comisioane, fara spagi, ci numai cu noncalitate, cu facturi incasate si lucrari neexecutate, ca pe vremea lui CODIN, MAGIC, etc...oameni PNL, cu Aniculaese pe post de casiewr
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog