Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Religie
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
0 123395763
Emil Boc: Miniştrii vor răspunde politic dacă nu isi vor îndeplini obiectivele privind investiţiile

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: OM
Este normal pentru modul strict contabilicesco-hoţesc al acestei guvernări! Nu trebuie căptuşite conturile pedeleului cu sume cât mai mari pentru alegerile care vin? Din investiţii se poate fura în linişte! Din alte părţi, cum pui mânuţa, iese cu scandal! Ce-mi place este faptul că aceste investiţii vor fi plătite începând cu 2013! Păi, nu? "Băieţii deştepţi" ai lui Băsexu au gândit foarte practic şi convenabil (pentru ei!):fură acuma cât se află la putere (direct), iar după ce vor pleca de la guvernare vor fura prin intermediul firmelor care, chipurile, au câştigat licitaţiile şi au "construit" România! Sta-le-ar toate aluviunile pe care le aduce Dunărea într-o mie de ani în gură şi pe piept!!!
Autor: ueeu
si chiar vrei sa te credem?primul nimeni din tara asta
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur
Ultimele articole de pe blog