Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Umor
Reportaje
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123282270
Scutire de taxe pentru voluntarii bogaţi

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Manivelu'
Poate aflam si noi despre o actiune din acestea in care voluntarii s-au luptat cu ...vintul? Ar fi interesant si oarecum consolant pentru mine ca platitor de taxe.
Autor: Petrolistul
Daca exista prevederi legale privind scutirea de la plata unor impozite pentru cei care sunt incadrati in cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, se ridica urmatoarele intrebari in legatura cu cei care au "cuvantat " :

- cunosteau sau nu prevederile legale in legatura cu acesta tema ?

- consilierii locali au atributiuni in legatura cu legalitatea sau cu moralitatea ?

Moralistul este ca ochiul :le vede pe toate, dar nu se vede pe sine. - MOLIERE ( 1622 - 1673 ) citate despre morala.

Autor: ueeu
vantul era numai in capul beat a lui cilinschi care abia se putea tine pe picioare, dar ce te poti astepta de la unul cu pensie nesimtita de burtos mapn?, le trimite hartiile ,,voluntarilor la locul de munca si alti angajati care nu au niciun beneficiu si nicio treaba cu voluntariatul sunt obligati sa faca munca in locul sefilor ca doar nu va inchipuiti ca ,,voluntarii nu sunt niscai directori prin posturi caldute , halal voluntariat , halal reforma a statului degeaba
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog