Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 70916510
Ţâbuleac nu mai poate răbda impertinenţa ministrului Cseke

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: OM
Tot aşa s-a procedat şi atunci când s-au comasat şcolile şi când au fost reduse posturile din invăţământ! Tare aş fi vrut să-i aud şi atunci spunând ceva! Ţibuleac a tâcut mâlc, iar prefectul a bâlbâit ceva ininteligibil pentru un om normal! Dacă tot deţin funcţiile de prim rang în acest judeţ ar trebui să justifice prezenţa lor acolo! Dar ... Preşedintele C.J. ar trebui susţinut de ÎNTREG consiliul judeţean, indiferent de partid!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă