Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mediu
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123365631
Ministrul de externe francez România şi Bulgaria nu sunt pregătite să adere la Schengen

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: OM
Nu pot să cred că ministrul de externe francez a declarat aşa ceva! Aici sunt mânile mogulilor, ale opoziţiei şi ale sindicatelor! Să nu spună nimeni că că nu este aşa că mă face duşman de clasă! Va să zică muncesc nişte oameni de transpiră ca nişte paznici de noapte la un cimitir şi nimeni nu vrea să vadă acest lucru? Igaş. Udrea, Boagiu, Baconsky şi, peste ei tartorul de la Cotroceni nu mai au linişte din această cauză şi nimeni nu-i bagă în seamă? A văzut o lume întreagă câte întâlniri cu şefi de state şi de guverne a avut Traian Dimitrovici Băsexu la toate întrunirile internaţionale! Lighioanei pitice de la Palatul Victoria nu-i mai stau picioarele: circulă dintr-o capitală europeană în alta şi nu-i este apreciată munca! Nemernicii de la putere au reuşit să izoleze România aşa cum nu a fost nici în cele mai negre visuri ale duşmanilor acestei ţări! Brava, "inteligenţilor"
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog