Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123364773
Botoşani: Preot năbădăios într-un sat de beţivani

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: rodica
Maaai....la cine se incrunta asa betivania sa???!!!
Autor: [email protected]
pai stiti ca numitul PLACINTARU a stat la spitalul de nebuni?...asa gospodar de nu si-a arat nici pamuntul...,o fi si betivani unii dar de ce faceti tot satul betivani?....PLACINTARU toata viata a trait facand reclamatii la unii si la altii.Nu e si preotul asta intreg la minte dar nici nu aveti dreptul sa faceti betivani toti satenii.
Autor: lica
nu tin cu preotul dar asta 'MARELE GOSPODAR PLACINTARU'nu reprezinta satul BUHACENI k a dat in cap la oamenii si are carnet de nebuni si a prostit pe care a putut...si mosneagul ala e 'MARE PATRON' k abia isi taraie c'''..sunt oameni mult mai gospodari k aia...
Autor: din buhaceni
daca si betiva si kur..va de viorica ailinca face parte din "gospodarii satului"... pai sunteti de tot rasul, d-le rotundu =)). nu e corect ce face parintele ivasciuc, chiar deloc, dar si cei care arunca cu pietre in el ar trebui sa cumpaneasca de 7 ori inainte de a vorbi.
Autor: unu
da cand o sa-si traiasca viata parintele daca nu in tinerete, d-l Rotundu vrea si el.De aceea e pe acolo.
Autor: NE
daca sunteti atat de corecti si intelectuali dativa numele.Pun pariu ca sunteti si voi la fel,nu?
Autor: kl
intelectuali ca voi nu exista nici unde
Autor: kkk
sasa [email protected] te oferi tu sa-i ari pamintul,doar esti gospodarrrr si lica tu de unde stii de carnet de nebuni,ai si tu?eu cred ca da.
Autor: nume
da tu tu mai intai numele, sa vad daca ai curaj.sau te bate nevasta.hai sa fiu mai altfel te fugareste.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog