Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7786 lei
1 USD = 4.2746 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 72579117
Botoşani: Jocuri politice pe seama UPU iar Sorescu pe post de fazan

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Alexandru
Ar fi bine ca cineva de la UPU sa afiseze la loc vizibil criteriile de prioritate la consultatii in functie de cele cicnci grade de urgenta medicala si astfel s-ar elimina tracasarea personalului medical de catre carcotasi.
Autor: Fost liberal
Sorescu este dominat de Macaleţ şi nu va ieşţi din cuvântul acestuia. Corneliu Mihai nu se va bucura de sprijin de la Sorescu. Va păţi şi el ce-a păţit Iliuţă pentru cî-l va sabota Lupaşcu. Spitalul judeţean trebuie dat PSD-ului să se spele pe cap cu el.
Autor: Cunoscător
Sorescu este inteligent şi învaţă repede. Va învăţa şi politică.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă