Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Religie
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7582 lei
1 USD = 4.3186 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 71329814
Pentru Bâlbă, bossul de la OCPI Botoşani, vin zile negre

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: agricultor
Foarte documentate articolele. Poate asa se mai linistesc cei care intamplator au fost pusi pe functii si se cred genii. Acest distrofic cu tupeu e bun de craciun.
Autor: jan
Ca sa fie mai complet articolul atasati niste poze cu acesti asa zis bossi care stau mai mereu la Belvedere la mancat si baut impreuna cu cei de la Directia Sanitara unde la fel se petrece si se intampla. La Directia Sanitara cumatrul Lusneac nu se prezinta cu zilele la munca si e platit ca un rege. Mai grav ca sa nu se stie ce prostii fac el semneaza ilegal documente ca director desi nu are nici un drept . Iar ca jurist interesati_va ce fel e. Sunt numai cu afacerile dar sper ca o sa afle ce la unii colegii si DNA si ANI.

PREA MULTI BANI PUBLICI DATI PE NEMUNCA.

Autor: Goguvillanova
Porcalan psd -ist!Si sint multi altii ca el!Merita multa puscarie in frunte cu toapa de Fedorovici!Psd un partid de hoti si oportunist!Comunisti si viermi bolsevici!

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă