Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123303490
86% dintre români au cea mai mare încredere în Biserică

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Constantin Burlacu,Ph.D.
De aceia in proportie de 86% dintre romani nu se pot c*** de foame pentru ca au cea mai mare incredere in Biserica, sau mai corect spus in religia judeo-crestina. Nu degeaba,conform traditei crestine, atunci cand un crestin moare ,i se scrie pe cruce ca "Aici odihneste robul lui Dumnezeu....", deci retineti robul, nu fiul lui DumneZEU. Dupa Biserica crestina fiii lui Dumnezeu sunt numai jidanii, iar dupa jidanii, nejidanii sunt goimi, adica animale de munca pentru jidani.Acum se intelege de ce au incredere in Biserica, pentru ca le-a pus bine jugul dupa cap si le-a intunecat mintea.
Autor: ioan-noni-nechifor
Stimabile domn C-tin Burlacu incerc sa-ti inteleg sentimentele dar nu pot sa inteleg si ura pe care o ai fata de convingerea a unei covirsitoare parti a romanilor . Ceea ce crezi dumneata ca este intunecare a mintii eu as spune ca este spiritualitate profunda . Cit despre poporul ales al lui Dumnezeu si manifestarea lor fata de noi ,,goimii'' rasplata le va veni chiar de la Cel pe care L-au repudiat si crucificat Domnul Iisus Hristos . Amin .
Autor: Constantin Burlacu,Ph.D.
Stimabile domn Nechifor, cred ca-mi trebuie multe vieti ca sa-l lamuresc pe fiecare roman in parte ca religia crestine este un mit jidanesc, iar la temelia ei sta sinagoga satanei, nicidecum spiritualitatea divina. Apoi se vede cum isi primesc jidanii rasplata pentru ca "L-au repudiat si crucificat" pe "Iisus Hristos", prin faptul ca domina lumea nu numai economic, dar si politic,juridic, teritorial si militar. Se pare ca d'ta n'ai studiat cu atentie biblia, in care se spune clar ca, Isus va da cheia lui Petru, adica jidanilor si ei vor incuia si descuia toate usile si portile pamantului.Mai mult, daca jidanii se intorc la Isus Cristos, vor fi iertati de toate pacatele si raul pe care l-au facut lui Isus si umanitatii. E ceva absurd sa crezi in pildele desarte ale "Sfintei Scripturi", dar coborandu-ma la nivelul d'tale de a vedea lucrurile,prin urmare acesti raufacatori,intorcandu-se la Isus,vor umple templul celui pe care l-au sacrificat in interesul lor si vor sta alaturi (urmeaza)
Autor: Constantin Burlacu,Ph.D.
de el in "rai", iar "Domnul Iisus Hristos", ii va considera tot caini, pe nejidani, care vor umple curtea templului, asa cum s-a exprimat in predicile sale. Din alta ordine de idei, a spune adevarul despre convingerile bizare si prostia covarsitoare care zace in capul crestinilor (goimilor), nu inseamna ura. Natiunea Romana este natia din care ma trag, si care la randul ei se trage din mosii si stramosii nostri geto-daci, cei mai vechi europeni, cu o cultura si religie veche de peste zece mii de ani. Eu apreciez si ma mandresc cu aceasta, iar scopul si misiunea mea este de a-i determina pe romani sa vada adevar si realitatea si mai cu seama de a le terezi constiinata nationala si spiritul divin al adevaratei lor credinte. Dar d'ta, ca de altfel multi altii, din egoism ori intrese secrete straine, calcati in picioare memoria si spiritulalitatea profunda divina a inainasilor nostri si ne bagati in turma crestina, asa cum comunisti i-au bagat pe tarani in colectiv. Se stie ca (urmeaza)
Autor: ioan_noni_nechifor
Preabunele domn, pina la un punct cred ca vedem lucrurile intr-un mod asemanator, dupa care, cred ,ca nu prea mai avem ce sa ne impartasim. Desigur in ceea ce va priveste, avind convingerea superioritati dumneavoastra, e greu sa coboriti la nivelul meu simplist de a vedea lucrurile, cum lesne v-ati exprimat . Dar va atrag atentia respectos ,stimabile domn, ca Dumnezeu, pe care nu il excludeti nici macar conceptual ( recunoascand ca exista satan si sinaqgoga sa, il afirmati pe Bunul Dumnezeu , gindire in care va indentificati ca un dualist) nu este nici mai mult nici mai putin decit Sfinta Simplitate. Lucrurile complicate sunt opera celui ce mereu a vrut sa tulbure vremurile, timpurile, constiintele...Tocmai de aceea Tatal si a trimis UNICUL FIU si L-a lasat prada crucii ,spre a ne arata cit de simple sunt raspunsurile la cautarile noastre (EU SUNT)CALEA , ADEVARUL SI VIATA. Si atunci eu nu vreau sa ma mai intreb pe cine caut ,ci doar daca voi fi vreodata demn de a sta in Fata Sa .
Autor: ioan_noni_nechifor
Va admir pentru atasamentul dumneavoastra declarat fata de natiunea noastra romana , desi mi se pare usor emfatic , mai ales ca observ ca cineva (sau sa fie doar constinta dumneavoastra ?) va incredintat si o misiune cu scop aproape evident . Dar , permiteti-mi o intrebare, de ce complicati lucrurile si credeti ca cineva vrea sa va bage in turma (mieilor) crestina ? Se observa ca aveti tendinte de adevarat luptator geto-dac . Sunteti cumva noul purtator al steagului geto-dac , sau chiar personificarea lupului ?
Autor: dan popescu
devine din ce in ce mai clar ca faimoasa biblie este numai un exemplu (extrem de reusit) de manual de manipulare a maselor. Devine din ce in ce mai clar ca toate personajele din ea sunt fabricate, iar Creatorul, mai precis datele despre el sunt eronate, iar adevarul este virat in favoarea beneficiarilor acestei povesti.

Sper sa prindem si noi ziua in care cunostintele oamenilor normali vor ajunge la nivelul la care sa ne putem dezbara de aceasta haina grea, judeo-crestinismul si toate variantele sale. Planeta noastra a cunoscut adevaruri mult mai reusite si religii mai aproape de adevar decat aceasta desavarsita arma psihologica. DIn pacate 2000 ani de rasboi contra omenirii au dus la mintirea noastra continua.....

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog