Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123199862
În urma accidentului de joi Se caută nod în papură prefectului

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: ilie
probabil ca terasa cu pricina n-a fost construita de vreo firma din holdingul contac, ca altfel toate erau bune si frumoase. Se intampla si la case mai mari "accidente" de genu asta, nu trebuie cautati acum vinovati, doar iarna nu-i ca vara!
Autor: eu
nea costica, iar o dai ca la drumurile alea pe care creste iarba, dupa ce pui matale balast.
Autor: Manivelu
Reactia (ina fata camerei postului local TV) a Domnului prefect, m-a surprins. Cu permisiunea Dumneavoastra, Domnule prefect, indraznesc sa va adresez un mesaj direct. Fara indoiala ca cele citeva zeci de miliarde aduse de Dumneavoastra la bugetul judetului este un fapt meritoriu. Dar faptul ca prin incompetenta/neglijenta/dezinteresul unui functionar al Prefecturii, care trebuia sa observe ca pe o zona pietonala nu se pun pardoseli alunecoase si care prin atitudinea sa a pus in pericol cel putin sanatatea unor (30 spune presa) cetateni ai orasului, este un fapt poate mai important decit acele miliarde scoase "la inaintare". Consider reactia dumneavoastra primpita, chiar putin imatura. Va cunosc destul de bine, sinteti tiner, nu sinteti superficial, as spune chiar ca va caracterizeaza intr-o buna masura perfectionismul. In aceste conditii, am convingerea ca acel functionar direct responsabil de aceasta stare de fapt va fi cel putin "tras de urechi" si va repara lucrul prost facut.
Autor: Manivelu
Poate chiar cere scuze publice persoanelor ce au suferit din aceasta cauza. Si tot cu permisiunea Dumneavostra, atentie la terasa de la noul sediu al Finantelor publice din Botosani. Va doresc numai bine, Domnule prefect.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog