Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123236319
Conţac suspectează liberalii botoşăneni de infiltrare la Guvern

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: bula
Ăsta nu se face. E tampit! Ce contează cine trimite primul un proiect? Esenţialul este să fie viabil. Dacă mă fac, insă, avocatul diavolului, trebuie sa spun că nu e convenabil pentru şpagile "alor nostri" sa fie luate de " ai lor". Că asta contează, nu binele obştii.

Autor: myself
Cred ca domnul Contac este putzin frustrat de cand s-a schimbat puterea. Astfel, lucrarile pe care le "cashtigau" firmele lui au inceput sa se imputzineze(de ce oare?!) shi a gasit normal sa acuze liberalii ca fac proiecte. Nu shtiu in ce masura conteaza culoarea politica, important e ca proiectele sa fie eligibile, indiferent ca dosarele sunt portocalii sau roshii. Ca pana la urma, asfaltul e doar negru.
Autor: alx
nu poate realiza acest ...hai sa ii spun om ca pdsr -ul lui nu mai este la guvernare cu tovarasul iliescu si tovarasul ofiter nastase si nu mai poate face chiar ce vrea...mai merge oricum ...la botosani sunt resurse nelimitate de prostie care pot fi exploatate de escroci, pardon politicieni de vaza ca dom' contac.
Autor: GUŢĂ
Important este că vin bani în judeţ. Eşti supărat că nu vin primarii pe la tine să-i mulgi un pic.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog