Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123297172
Ploaie de nemulţumiri îndreptată spre şeful Poliţiei municipale

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: DosareleChix
Piata centrala???

Dar nu au vrut ei sa zica despre o actiune de filaj in statia de tramvai Dova (fara a vrea sa fac publicitate) in care au stat o caruta de politai (undercover) colea sa-i prinda pe hoti din buzunare in flagrant..si numa' nu au reusit???

Culmea e ca in timpul asta hotii au tot dat la buzunare, da' numa' politistii n-o reusit flagrantul.

Politia romana - siguranta cetateanului - nu exista nici o corelatie intre cele 2 notiuni.

Autor: macarena
nu o sa se faca nimic daca opinia publica nu zice nimic.vede cum iti baga mana in buzunar si tace din gura,apoi dupa ce tiganul pleaca iti spune ca tea furat.nu avem nici legi bune.mai multe drepturi are un hot decat pagubitul sau politistul.politistul trebuie sprijinit de opinia pub lica
Autor: eu
are dreptate macarena .sintem un neam de circotasi dar nu facem nimic decit sa critecam
Autor: politianul
Zilele trecute ma aflam in Piata Mare si am auzit cu urechile mele cum doi "politisti municipali" negociau cu o vinzatoare de ciorapi: ori primeau si ei 2 perechi ori ii dadeau amenda si ii confiscau marfa. Femeia le-a spus ca le-a mai dat si cu o zi inainte dar cu toate astea a plecat cu ei.Sunt ferm convins ca acelasi lucru se intimpla si cu alti "comercianti" din Piata. Pai vreti ca aceste "organe" sa stirpeasca mafia si coruptia din jurul nostru? Daca ii atragi atentia unui "organ" in legatura cu un eveniment care are loc in apropiere te trateaza cu dispret. D-lor, deplasati-va in civil prin Piata si ve-ti vedea o multime de situatii care contravin legii. Din pacate nu sunte-ti interesati de aceste chestiuni.
Autor: cetatean
Politia nu face nimic. De ce nu dispar pentru totdeauna valutistii? Nu dispar pentru ca se cotizeaza din greu la politie.
Autor: cititor cu motor
De bagaciosi suntem satui.Este o profesie foarte grea.Daca tot v ati dat cu presupusul,de ce nu v ati facut politisti?

Autor: pt cititor cu motor
Pentru ca avem mai mult de doua clase peste ce are trenul! Hi hi hi si ha ha ha!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog