Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123220010
Editorial O carieră politică cu multe semne de întrebare

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: gheorghe ciubotaru
draga ioane

ai uitat multe lucruri care meritau spuse si pe altele le-ai manevrat cum ai vrut tu.

niciodata nu am fost sprijinit de platformisti.

mai mult ei mi-au facut mult rau. m-au invalidat consilier local la 01.07.2006 si au crezut ca am iesit din viata politica. cand m-am intors, le-am spus ca nici de fumat nu m-am luat, deoarece tocmai ma lasasem. putem discuta multe lucruri dar ca eu am fost sprijinit de catalin flutur este o eroare. eu l-am sprijinit pe el de a ajuns primar. puitem sa discutam pe tema asta cu proxima ocazie. toate bune si multa sanatate pentru a putea reda adevarul. niciodata nu ai spus ca flutur catalin a fot membru PSD pana in aprilie 2003, cand eu in calitate de presedinte PNL l-am primit in partid. mai vorbim.

Autor: gheorghe ciubotaru
in calitate de prieten al tau, tu mai propus pentru functia de primar in anul 2000 cand oricine era o victima, dupa o campanie electorala care m-a lasat fara casa la catamarasti si un teren tot intravilan de 108oo mp, care m-a clasat pe locul 3 din 24 candidati, inaintea primarului in functie, nu inteleg de ce ma tot arzi ori de cate ori ai ocazia. te anunt respectuas ca eu in bucuresti nu am ars gazul si am facut cate ceva. am absolvit Colegiul National de Aparare din cadrul Universitatiii Nationale de Aparare Carol I in specialitatea "securitate si buna guvernare" si acum ma aflu la NATO in Brusssel, am definitivat lucrarea de disertatie pentru master la o facultate de drept pe aspecialitatea de "securitate comunitara si terorism" si am mai fcau cateva cursuri la INA. puteam sa fac si alte lucruri dar le-am considerat esentiale in cariera mea. te salut prieteneste. ghita
Autor: HH
F FRUMOS DRAGA GELU.PACAT CA N-AJUTA LA NIMIC.LUPUL ISI SCHIMBA PARUL DAR NARAVUL BA.EU ZIC CA BUCURIA TA NU O SA TINA MULT FIINDCA IN SFIRSIT SE APROPIE CLIPA CELOR ADEVARATI,NU A LINGAILOR SI TRADATORILOR.TOATA LUMEA ISI ADUCE AMINTE DE PRIMARUL "PRAJITURA".ATITA TOT . RESTUL STIM NUMAI NOI, CEI CARE CIT DE CIT TE CUNOASTEM.TRADAREA,IPOCRIZIA,FOLOASELE NECUVENITE NU CRED CA STAU BINE UNUI VIITOR SAU ACTUAL SEF DE PARTID.
Autor: revin
sa nu uitat faptul ca Flutur a ajuns sa candideze la Primarie pt ca in urma unui sondaj s-a constatat ca "Prajitura" nu poate depasi un anumit nivel in ochii electoratului botosanean. Apropierea lui Ciubotaru de Egner, cand acesta din urma nu era atat de senil precum este acum, si toate celelalte jocuri politice in care a fost implicat arata un om cu multe calitati in aceasta mizerie: Politica
Autor: revin
mai mult, la ultimele alegeri din PNL, Ciubotaru l-a sprjinit pe Tabuleac si nu pe eternul sau prieten Popescu. Poate si de aici lupta separata pt preluarea CJ. Dezbinarea PNL ii aduce o liniste neasteptata lui Contac, sa nu uitam asta. Presedintele PSD a scapat putin de atacurile liberalilor si acum sta si priveste cu satisfactie cu acestia se musca reciproc.
Autor: un liberal
DACA UN ANALFABET CARE SCRIE "BRUSSEL" A AJUNS PRESEDINTE PNL SI DEMNITAR IN GUVERN ATUNCI NE MERITAM SOARTA.
Autor: Anonim
Interesant articol. Probabil ca adevarul este pe undeva pe la mijloc. Asteptam si un articol despre ascensiunea fulminanta si cu oarece semne de intrebare a unei alte "personalitati liberalo-democrate" de pe la noi - am numit-o pe Raluca Tatarcan.
Autor: Calin
Intr-adevar, Ghita, "Brusssel"-ul tau se scrie corect fie Brussels (engleza) fie Bruxelles (franceza). Doi, poti face mata cate studii vrei - "harul" tau de a-i pupa pe altii, firea ta diluata si parvenita, nu o sterg niciodata studiile. Insa, hai sa fim optimisti: o pot face mai rafinata! (pt necunoscatori si naivi, fireste!)
Autor: un sulitan liberal
Halal PNL Botosani !! Daca ai ajuns sa fii condus de nepotul unui fierar cu nicovala , aici la noi in sat , de un umflat cu oi si porci care a fugit cu cumatra 3 luni in lume, de un doctoras intunecat la culoare , securist , zis ba Liviu , ba Sergiu , precum si de profesorul nostru cu 3 ani Corneliu , care a furat butelia de la primarie cand era sef la FSN la revolutie la Sulita........e vai de noi liberalii din judet.

Bravo nea' Misu Malai....Nu degeaba ai vandut usturoi prin Copalau atatea ani ...!

Autor: Alexandru Graur
Ghita, gramatica-i o chestie care, dac-o iei in serios, iti da mari dureri de cap si de sezut. Astfel punandu-se problema, ai perfecta dreptate sa nu te complici cu asemenea detalii insignifiante. Nici nu vei sti pe care parte ai scos replicile cuvenite hidrei neadormite.
Autor: cleopatra
Familia Tatarcan stie sa traga foloase necuvenite prin toate modalitatile;mita ptr admitere,mita ptr corigente inchipuite si bacalaureat,constructia vilei concomitent cu investitia de la liceu etc.cu bani si-a propulsat rapid odrasla in asazisul virf al elitei politice.O sa vedem ce o sa faca si cit osa reziste dupa o ascensiune atit de rapida.
Autor: Anonim
D-L CIUBOTARU din1990 se invirte cu tot cu nevasta prin tot felul de comitete si comitii indiferent de culoarea puterii.Ar trebui sa analizati cui ii face propaganda ziarul dv domnule Rotundu.Ne-am saturat de fripturistii care acced la putere numai din dorinta de parvenire.
Autor: cleopatra
Bravo Gelu ! Invidiosii sunt multi !
Autor: VOTANTUL
Foarte bine! Certaţivă,scuipaţivă ,că,NOI-asta vrem.Gici cine o să câştige?
Autor: prajitura
peste 2 luni o sa-i pupi curul lui stolo
Autor: Nu imi dau numele ca se prind unii cine sunt
Gheorghe Ciubotaru va avea un contracandidat la funtia de presedinte PNL Botosani in persoana lui Cornel Popescu, profesorul de 3 ani care a facut judetul de ras la Bucuresti si a falimentat tot ce a condus. Daca intrati pe site-ul Ministerului Agriculturii, veti vedea ca exista un proiect de lege prin care dregatoria la care este bulibasa: Compania Piscicola se va desfiinta in 6 luni de la intrarea legii in vigoare. Probabil de slab ce este..........si nu doar atat...........
Autor: rector
O singura scoala nu si-a propus sa faca favoritul scleopatrei: cea de formarea caracterului de om.
Autor: Profesor de 6 ani
Pai cum sa iubesti gramatica? Pentru asta trebuia sa petreci multi ani cu ochii pe carti si sa faci eforturi serioase, ceea ce a impiedicat pe multi de la alte lucruri. In timpul acesta mai bine inveti scoala vietii si iesi invingator la puncte, nu? Si de pe acel piedestal ii scuipi in cap pe cei ce au petrecut anii invatind gramatica!Asta-i ierarhia de valori a vremii noastre!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog