Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123284457
Editorial Locul unde legea este făcută de pensionari

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: ueeu
nu ne deranjeaza acest lucru daca e in beneficiul nostru , dar , dupa cum am spus si prima data trebuie tinut cont ca tot persoane enumerate in articol vor avea succes si in noile asociatii.

eu nu sunt pensionar si deseori am avut discutii contradictorii cu membrii din conducerea asociatiei , nu ma deranjeaza o asociatie mai mica dar trebuie gasita o formula optima , asa numai sa spui ca trebuie e simplu.

Autor: Moş Teacă
La asociaţia de care aparţin sunt numai pensionari. Când îi cauţi nu-i găseşti. Ba-s bolnavi, ba-s plecaţi la tratament, b-as pe teren nu se ştie unde. M-am săturat de babalâci. Este bine venită propunerea să micşorăm asociaţia şi să punem tineri care să facă treabă.
Autor: da si tinerii....
La o asociatie de care apartine mama mea s-a strecurat o greseala ...uluitoare cel putin.Toate apartamentele de deasupra si dedesubtul mamei aveau luat in calcul ca suprafata utila 60 mp, numai la mama s-au luat in calcul 71!!! Iar mama sta la etajul ..trei! Cum explicati dumneavoastra aceasta ciudatenie???ca alea de la asociatie au dat o explicatie cel putin idioata: asa au preluat de la fosta contabila! ca si cum , apartamentul mamei ar iesi din cadrul blocului , ca o casuta din copaci!!!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog