Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123296578
Editorial Sulfina Barbu – monumentul prostiei portocalii

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: un cetatean
Prea patimas est domnule! De angajarile pe fractiuni de norma sau altfel decat pe o norma de contabil ai auzit?! Chiar crezi ca toti acei portocalii sunt niste prosti, care nu au in gand decat sa faca rau patronilor, ziaristilor , poporului?!?!De bune intentii nu se poate discuta? Poate contabilitatea tiniuta de doi contabili are printre altele ca obiectiv si stoparea smecheriilor fiscale practicate de unii!! Eu nu sunt specialist dar cunosc si eu cum sumele destinate bugetului pot fi scoase din calcul prin artifiicii contabilicesti!!!
Autor: Petrolistul
Multe din "problemele" Romaniei sunt datorate si acestei categorii de "specialisti" - de altfel indispensabili - indiferent de felul cum au devenit contabili si cine i-a atestat. Persista confuzia - dorita si aceptata - intre termenul de contabil si economist. Este clar ca evidenta activitatilor ecomomice precum si intocmirea situatiilor stabilite prin acte normative trebuie sa se faca de "persoane" autorizate care trebuie sa isi asume si sa certifice actele intocmite. Extermalizarea acestei activitati nu poate fi ingradita. La externalizare vor apela intreprinzatorii mici care nu au "secrete". Societatile mari cu activitati ale caror date intereseaza concurenta - date legate de antecalculatii de pret, preturile din contracte, preturi ptr. licitatii, etc.- vor mentine contabilitatea in societate. Sporul de fidelitate este conceput si pentru contabili. Intr-o societate in care reglementarile ar fi logice, putine dar clare, nu este nevoie de asa ceva.
Autor: Pt. cetăţean
Dacă eşti aşa de priceput în afacewri de ce nu-ţi faci o firmă şi să angajezi măcar doi contabili şi să munceşti pentru leafa lor şi dările la stat?
Autor: Pricopi
Guvernare mai dezastruoasă ca sub portocalii România n-a avut niciodată. Pur şi simplu au decimat micii întreprinzători iar acum caută disperaţi bani la buget ca tot ei să-i fure.
Autor: yyyyyyyy
Santem o tara condusa de dezastrul portocaliu ,,,,,,ei sant precum o CIUMA care se tot intinde cu si fara voia ta ,oare cate tampenii vor mai fabrica acesti portocalii????????economia din cauza politicii lor dezastruase deja a inceput sa-si spuna cuvantul si totul este distrus de acesti portocalii care numai tin cont de nimic in tara asta si ei nu mai au DUMNEZEU,,,,,EI VOR TOTUL DOAR PT EI SI RUBEDENIILE LOR SI NU MAI TIN CONT CA AU SARACIT PE TOTI DIN JURUL LOR ,EI CHIAR NU SE GANDESC CA LUANDU-TI TOTUL ,ATUNCI POPULATIILOR NU LE VA MAI RAMANE DECAT UN SINGUR LUCRU DE FACUT ,,,,,,,O NOUA REVOLUTIE ,ATAT ,DOAR REVOLUTIA NE MAI POATE SCAPA DE ACESTE LICHELE ,SI VA SPUN SINCER toata lumea din Romania si mai ales din orasul nostru ,toti am inceput sa fim sufocati si fara aer diun cauza portocaliilor si ce fac ei,,,,,,,,ei chiar nu se gandeasc si la consecintele legilor date de ei???????nu se gandesc ca oamenii cat vor mai putea rabda ????cat sa mai sup[ortam
Autor: yyyyyyyy
oare ,cat vom mai putea suporta batjocura acestor portocalii,,,,,,,,,stau si eu ,ca un om simplu si ma intreb ,oare daca vom iesi cu totii in strada ,oare ce vor putea sa ne faca ??????ca doar nu ne vor impusca pe toti.oare ce sa facem ???????/sa mai avem oare rabdare ca totul va fi bine????????cand ?????si in ce viata va fi mai bine?????????
Autor: Pt.cetăţean
Probabil habar nu ai ce înseamnă să conduci o afacere, sau eşti un parazit social care a trăit toată viaţa din banii de la stat. Statul trebuie doar să asigure un mediu economic sănătos şi nu să intervină în modul de organizare a societăţilor comerciale. Contabilitatea poate să şi-o ţină şi administratorul dacă se pricepe. Treaba societăţilor este să realizeze profit din care să se perceapă impozitele datorate statului. Numai la noi se încurajează monopolul unor aşa zise caste profesionale... Este dăunător pt. economie ce se întâmplă !
Autor: OM
Mă văd nevoit să sar în ajutorul celui care semnează "un cetăţean"! Nu mai daţi în el! Nu este vinovat decât pentru faptul că nu ştie să scrie, că "scrie" şi că nu ştie despre ce "scrie"! În rest, toate bune şi frumoase şi la locul lor!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog