Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Reportaje
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123395604
Profesorii iar ameninţă că pleacă din sistem. Cine-i mai crede?

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Anonim
Nu pleaca...Sunt masochisti...
Autor: OM
Acest lucru s-a petrecut şi până acum. Acţiunea va continua cu şi mai mare amploare. O problemă e că oamenii vor pleca fără să facă multă gălăgie, fără publicitate! Altă chestiune arzătoare este a numărului şi calităţii celor care rămân în sistemul de educaţie! Oricum educaţia e pe cale de a fi "rezolvată"! Nu degeaba a fost declarată prioritate naţională, nu degeaba s-a constituit comitete şi comisii cu nume care mai de care mai pompoase (ai căror membri au fost plătiţi lunar cu 7-8 salarii "normale" din învăţământ). Au putut vedea toţi românii cum a reacţionat preşedintele în discuţia cu profesoara de la Dorohoi! Trezindu-se din beţie, şeful statului s-a gândit să-şi mai jignească încă o dată electoratul! Oricum el nu mai candidează! Este de notorietate publică părerea lui Bă-sexu despre şcoala românească!
Autor: savu
Sa plece...mare paguba.
Autor: catalin
Sunt cadru didactic si am parasit Romania in 2004 deoarece din salariul de atunci nu reuseam sa imi cumpar UN SCAUN.In strainatate e bine si muncesc mult dar imi permit sa imi cumpar orice.Se pare ca statul roman a inceput sa isi fugareasca cetatenii din tara si pana la urma revolta populara va aparea.Regret disparitia lui CEAUSESCU si am auzit ca a reinviat P.C.R.-UL.O sa vedeti cum la viitoarele alegeri comunistii se vor impune si roata se intoarce.Sa speram ca intr-o zi puscariile vor deveni prea mici ptr. toti banditii care s-au perindat la putere din '90 incoace: PSD,PNTCD,PNL,PDL, etc.Nu Ceausescu a facut genocid in tara ci actuala putere portocalie care observ ca aplica meteode securiste de a inchide gura oamenilor cu amenzi,amenintari.Domnul Vadim Tudor era perceput ca "nebun" dar vad ca are perfecta dreptate si se pare ramane singura varianta de a stopa dezradacinarea romanilor.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur
Ultimele articole de pe blog