Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Publicitate
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6721
De la 07 Ianuarie 2003
123259513
pnl

De ce Chiaburu mai este ţinută directorul Liceului din Ştefăneşti?

  • Pentru a acoperi hărţuirea sexuală a elevilor, sexul din grupul sanitar, corupţia în rândul cadrelor didactice
  • 26 February 2022, 14:09
Cu adresa nr.107.638./22.02.2022, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani, sub semnătura agentului principal de poliţie Delia Nenişcu a răspuns întrebărilor noastre referitoare la cazul de hărţuite sexuală a unui elev de către profesorul său, după cum urmează:
„La data de ]8 februarie 2022, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraş Ştefăneşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că în perioada 11 – 17 februarie 2022, un minor de 15 ani, ar fi fost victima unei agresiuni sexuale, în timp ce se afla în unitatea de învăţământ la care este înscris, respectiv oraşul Ştefăneşti.
Din sesizare reiese faptul că, minorul, în timp ce se afla în cabinetul unui cadru didactic, din incinta unităţii de învăţământ, l-ar fi îmbrăţişat şi sărutat pe obraz.
În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală, cercetările fiind desfăşurate sub supr5avegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani”

Din conţinutul răspunsului reiese clar că agresiunea sexuală a profesorului de Agricultură, Călin Stroe, lider de sindicat în Liceul Tehnologic „Ştefan Luchian” Ştefăneşti şi consilier orăşenesc din partea PSD, au început cu data de 14 februarie a.c.
În tot acest timp, directorul liceului, profesoara de Chimie Veronica Chiaburu, deşi cunoştea intenţiile profesorului, a cerut ca totul să fie trecut sub tăcere pentru a nu fi pătată imaginea unităţii de învăţământ.
Acest director, care conduce o unitate de învăţământ în care s-au consumat fapte de bullying de o gravitate deosebită, n-a cerut comisiilor de anchetă să stabilească adevărul, ci să-l muşamalizeze ar elevii puşi să-i susţină public pe profesorii vizaţi de anchete cum că sunt nevinovaţ . Mai rău ca pe vremea comunismului, când astfel de ticăloşii manipulatorii erau supervizate de către secretarul organizaţiei PCR!
Dar, mai grav este faptul că directoarea, în demersurile sale ce frizează absurdul lipsei de etică şi morală profesionale, s-a bucurat şi de complicitatea celor de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani.
Un nou mail primit la redacţie de la Alin Manole ne informează că:
„ Urmăresc cu interes ancheta dumneavoastră si îmi doresc ca tot ce scoateţi la iveală să aibă un deznodământ clar ţi pe măsura aşteptărilor.
O informaţie extrem de importantă nu v-a dat-o nimeni: în săptămâna în care s-a desfăşurat nefericitul eveniment, ÎN ŞCOALĂ ERA BRIGADA – INSPECŢIE ONLINE. Când altora le tremura haina de emoţie, monstrului cu chip de om i se ridicau hormonii la cap. Şi culmea, in urma raportului făcut de Inspectoratul Şcolar, totul a ieşit bine, aşa cum îi asigurase directoarea pe subalterni.
Fantastica şi adevărată e replica domnului primar referitoare la ”gunoiul din şcoală care se ascunde sub preş”. Din anumite surse, cat se poate de credibile, directoarea le interzice angajatorilor, prin metode care nu-i ridică la rang de cinste funcţia de care se ţine, să divulge nereguli petrecute în incinta şcolii. A avut sprijin PNL în ocuparea scaunului însă este supusă consilierului educativ care face regulile după bunul plac folosindu-se de influenţa soţului.
De la mic la mare, fiecare face legea după propriile interese în această instituţie, însă cele ale copiilor, implicit părinţilor sunt lăsate de izbelişte. Ore peste ore, cu directoarele în frunte, dar de nivelul intelectual al elevilor, de buna desfăşurare a orelor de curs nu interesează pe nimeni.
Cinste, onoare si respect, celor care NU se regăsesc în această ”platformă”.
Majoritatea părinţilor sunt revoltaţi de cazul petrecut. Elevii, manipulaţi, îl laudă pe acuzat, dar de copil nu zice nimeni nimic. Directoarea spune de consilierea profesorilor, dar aceştia au nevoie? În numele cui vorbeşte dumneaei? Cine să-i consilieze? Doamna psiholog care nu aplică confidenţialitatea şi discreţia profesiei? Mamă fiind, directoarea ar fi trebuit să ştie că nevoie mare au copiii de această soluţie.
Poate ne face cunoscut ce măsuri a luat atunci când i s-a prezentat PREZERVATIVE FOLOSITE IN TOALETA SCOLII. Monstrul cu chip de om are dreptul la concediu fără plată, dar unei amărâte de îngrijitoare i s-a spus de către secretară, căreia îi este lene să vorbească, că nu are dreptul la această opţiune
. Transparenţa şi corectitudinea pe care si-o doreşte managera s-a oprit în ”fix găleţile cu motorină care se plimbă prin curtea şcolii”. Există vreo notă explicativă pentru ceea ce a văzut pe camerele de supraveghere
. Din sursele celor care şterg praful de pe biroul directoarei, comisiile de disciplină ale celor două cazuri alăturate (fată de liceu umilită şi copila de grădiniţă bătută) au trebuit SĂ EXECUTE LA COMANDĂ raportul. Dacă vă sta în putinţă, daţi ajutorul de care este atâta nevoie şi oameni specialişti în anchetarea lor.
După ce au ascultat înregistrarea, numai nişte minţi diabolice pot susţine un astfel de ”monstru”. Cuvintele ”jegului” adresate colegilor şi susţinerea acestora sunt sub nivelul demnităţii umane. Doamne ajută într-o lumină noua ă Liceului “Ştefan D. Luchian” Ştefăneşti!”

Ce dovezi mai clare şi de necontestat mai vreţi ca să realizaţi cât de mare este corupţia la nivelul învăţământului botoşănean, cum cârdăşia politică liberalo-socialistă distruge viitorul elevilor şi cum organele de anchetă acoperă aceste acte de bullying de o gravitate inimaginabilă, dar generate de minţile bo0lmnave ale unor educatori, învăţători şi profesori, lideri de sindicat şi anchetatori lipsiţi de moralitate şi profesionalism!
Învăţământul botoşănean a coborât ştacheta valorilor educaţionale sub nivelul cel mai de jos pentru că întreg sistemul este alterat de i8nteresele politicienilor, acum întreg sistemul de învăţământ botoşănean fiind la cheremul liberalului Costel Şoptică prin mâna sa prelungită numită Ada Macovei pusă în funcţie prin abuzuri şi o mulţime de ilegalităţi rămase, deocamdată, nesancţionate de legea penală.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul săptămânii 21 - 27.02.022
Bancul săptămânii: Tăcere sfidătoare
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Caz ciudat de agresiune sexuală la Liceul „Ştefan Luchian” Ştefăneşti
Ioan Rotundu
Este nevoie în şcoală de o Istorie a evreilor?
Avocatul Poporului a cerut explicaţii celor de la Garda de Mediu Botoşani
Ioan Rotundu
Valorile educative ale Liceului Tehnologic „Ştefan Luchian” Ştefăneşti
Ioan Rotundu
Cei trei ticăloşi care fac de râs România în faţa UE
Ioan Rotundu
Generala Ada Macovei joacă lambada dezinformării
Ioan Rotundu
Are Rusia legitimitate istorică să ocupe Ucraina?
Cine i-a asmuţit pe hăitaşii în uniformă asupra florarilor?
Ioan Rotundu
Comunicat Primăria Mihai Eminescu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog