Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123230204
Cum a ajuns ex-deputatul Eugen Hilote turnător la fosta Securitate

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: cetatean
sunt deacord cu acest comentariu,si va rog sa reluati descrierea celor care au facut rau colegilor prin pozitia lor sociala,in timpul comunismului
Autor: alex
il cunosc pe domnul Hilote de multi ani,merita stima si respect.Asta este viata ,unii datorita unor convingeri suporta consecinte iar altii profita de moment pentru a trai bine.
Autor: Ion
Si dumneavoastra erati informator la securitate. Ca sa va aduc aminte doar un episod. Vizita evanghelistului Billy Graham la Vorona. Cine era pe acolo ca sa stranga informatii ptr secu ? Cine oare a chema la el in birou pe un penticostal ca sa-l "mustruluiasca" ptr ca a participat la acea adunare de la Vorona ? Recunoasteti personajul, D-le Rotundu ?
Autor: cineva care nu poate uita
Egen Hilote e un om cu bun simt care s-a dat deoparte din viata publica dupa acest anunt desi e clar ca ar merita o medalie nu o sanctiune.Mai putin bun simt are cel care l-a turnat si i-a bagat in puscarie si pe el si pe Dorin Glavan, si anume clopotarul comunist Dumitru Ivan pe atunci ofiter de secu si care vedem ca acuma mai si scoate carti ba inca este propulsat cateodata si de Jurnalul dlui Rotundu.Despre asta ar merita sa scrieti daca va dati om al dreptatii.
Autor: lupul moralist
TREBUIE SA DAM CREZARE ACESTUI SUBIECT CA VINE DE LA UN PERSONAJ COMPETENT IN PROBLEMA. EU CRED CA TOTUSI PINA LA URMA S-A DAT DE PARTEA LUI SECU CA ALTFEL NU AVEA CUM SA-SI TERMINE STUDIILE SI SA MAI SI LUCREZE IN INVATAMINT.NUMAI CA A FOST BINE INSTRUIT DE SECU SI A FOST TRIMIS APOI SA LUCREZE PT EI,IAR DUPA "89SI-A AMINTIT SI DE PUSCARIE SI PTR CA DADEA BINE SI CU FOLOS LA ACEA VREME A DEVENIT SI PARLAMENTAR CA MAI TOTI CEILALTI. NU?
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog