Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123228792
Tatarcan joacă la cacealma, cu puterea legii

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: jan
comparati declaratia de avere a ralucai turcan din 2004 cu cea din 2008 si veti intelege totul...
Autor: ghe
Nu am inteles ce cauta numele lui Basescu aici.
Autor: R.
Sunt convinsa ca dl. profesor Tatarcan a procedat corect. Este vreo dovada ca nu e asa?
Autor: Incapabili!
Acestea sunt cuvintele care caracterizeaza familia Turcan, Tatarcan, Stolojan. Cine mai stie? Discutati si despre situatia in care nepotul lui Tatarcan, Verinceanu a fost angajat desi nu avea nici macar modul psihopedagogic urmat; si asta se stia in scoala.Dar cine indraznea sa-l supere pe nepot? Sau de betiile care se fac sub obladuirea lui Tatarcan. Si cum se fugaresc elevele pe la baluri de catre profesori nespalati si impotenti.Iar ca a furat pe cine mai mira? Deocamdata are spate.Felicitari pentru articol!
Autor: Moş Teacă vs. R
Dragă R. de ce nu citeşti înterg articolul? Cu caractere mai apăsate s-a redat un fragment din hotărârea judecătorului, din care rezultă că Tatarcan n-a respectat legea şi a perdut procesul. A plătit şi taxa pe prostie, adică cheltuieli de judecată.
Autor: Mor de ras!
De asta traim in Romania! Pentru ca se dau sentinte judecatoreti si se trezesc unii sa spuna ca Tatarcan este nevinovat! A impartit cu R. banii?!
Autor: bogdan moga
R, tu nu cumva esti V? Cu oameni ca tine, cel mai probabil am trai intr-o tara de retardati. Sper din toata inima ca nu lucrezi in crescatorii de vulpi.
Autor: Parinte
Pacat ca din acest razboi al birocratiei si incompententei pierd elevii.
Autor: Q
Interesant articol. Asteptam episodul urmator.
Autor: Degeaba.
Murim si nu avem Laurian nou. :)))
Autor: cititor
astia sunt oamenii pdl-ului. tupeu de smecheri!
Autor: fost elev
Mai era un prof cam ciudatel de filozofie despre care se spunea ca era un soi de ruda cu tatarcan, ala oare cum o fi ajuns acolo?
Autor: R.
Poate m-am inselat dar il cunosc pe dl. Tatarcan drept un profesor foarte bun, cu mult tact si talent pedagogic, un om de calitate si de aceea am presupus ca a procedat corect. Daca ii acord prezumtia de nevinovatie nu inseamna ca am impartit banii cu el. Nu sariti la beregata! Oricine are dreptul sa-si exprime opinia. doar e democratie nu???
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog