Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123295067
Comentariul comentariilor (LV)

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Cunoscator
Domnule Rotundu nu o "iubiti" prea mult pe doamna Lozneanu .Faptele au fost urmatoarele:P.D+ P.N.L in 2004 au chemat-o pe doamna Lozneanu la discutii . Domnul Danuta spunea :"Votati cu noi si veti intra in istorie , nu votati cu Contac ".La plecare doamna Lozneanu a dat urmatorul raspuns :"Cum va hotara partidul asa voi vota (partidul a hotarat pt P.S.D.)

Eu cred ca doamna e foarte " disciplinata" in cadru partidului.

Autor: Anonim
Nu am nimic impotriva faptului ca publicati (pe baza de contract publicitar) anumite "fantezii".In felul asta are si contac parte de comentarii(ca pe blog-oare de ce ?- nu am vazut postat niciunul.

Dar nu credeti ca era normal sa spuneti ca e material publicitar? Ati fi prevenit reactiile negative ale unor cititori. Parerea mea (ca sa va citez...)

Autor: PS
De fapt, pentru publicitae erta suficient link-ul catre blogul lui contac... asa ca la danuta...
Autor: FORMIDABIL
Va rog frumos ,cand mai apare numele lui contac pe acest Jurnal electronic, sa fim avertizati:ATENTIE, MATERIAL PUBLICITAR
Autor: Samtid
Programul nu s-a terminat nici intr-un jud in care a cistigat firma Empedos,deci nu din cauza doamnei Lozneanu.Materialul publicitar era platit ptr denigrarea doamnei si dezinformarea noastra?
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog